Select your timezone:
Select
  • Active Picks (15)

Monaco - Fenerbahce

mall89 05/01 17:00 in 6 days
Fenerbahce @2.040 8/10
Fene su Jasikevičiumi labai stipriai pasikeitė į gera ir tik prastesnė paskutine atkarpa lėmė 6 vieta reguliariame sezone, kai Fene galejo likti ir 2. Monaco nebloga team ir netgi jau turi patirties atkrintamosiose bet tai team pastatyta ant periodu krepšininku individualaus meistriškumo, o pulti Fene gali taip pat labai gerai. Ekipos pasidalino po Peru reguliariam sezone bet sudėties pajėgumai panasus, o treneriu kova manau turi win mūsiškis kuris tikiu ištemps team į final 4
Read less
Read more

Real Madrid - Baskonia

iChew 05/01 17:45 in 6 days
Real Madrid (3:0) @2.000 8/10
"Baskonia" pirmus du mačus žais be Chima Moneke, neįsivaizduoju, kaip jie gali win Madride. Daug kalbama, kad "Baskonia" nėra parankus varžovas, tačiau paskutiniai pralaimėjimai patirti reguliariajame sezone, svarbių rungtynių teams nežaidė ilgai, paskutinį kartą "Real" laimėjo sausą seriją ACB pusfinalyje. Tikiu, kad į Vitoriją "Real" atvažiuos laiminėdami 2:0 ir 2,00 koeficientas turi vertės žvelgiant į trečiąsias rungtynes.
Read less
Read more

Barcelona - Olympiacos

Ojooo 05/02 17:00 in 1 weeks
Over (Ricky Rubio atliks oversiai rezultatyvių Peru serijoje) @6.000 4/10
Sio ivykio pagrindinis pretendentas yra Walkup, bet siuo metu jis turi problemu su nugara, jei tai tiesa. Del Laprovittolos asistu - jie yra plaukiojantys ir gan stipriai, o to priezastis kad jis nevisada zaidzia izaideju, daznai buna atakuojancio gyneju. Tad Rubio su tokiu koeficientu vertas pabandymui.
Read less
Read more

AS Monaco - Fenerbahce

iChew 05/03 17:45 in 1 weeks
Fenerbahce (Serijoje Draw no Bet namie) @2.400 8/10
"Fenerbahce" kartu su "Barca" turėjo bettersią namų rezultatą reg.sezone. Nematau, kodėl tai gali pasikeisti atkrintamosiose. Nesvarbu su kokiu rezultatu "Fenerbahce"grįš namo, tikiu, kad gali pasiimti abejas rungtynes. Jeigu taip gautųsi, kad atvažiuotų su 2:0, užtektų win vienas rungtynes namuose. Tikėtina, kad su sausu rezultatu negrįš ir Stambule išvysime dvejas rungtynes.
Read less
Read more

Real Madrid - Baskonia

Ojooo 05/03 19:00 in 1 weeks
Over (Sergio Rodriguez atliks oversiai rezultatyvių Peru serijoje) @35.000 4/10
Ketvirtfinalio serijos statymai. Atliks oversiai rezultatyvių Peru serijoje (suma).

Siek tiek eurolygos statistikos apie tris pagrindinius pretendentus:

Codi Miller-McIntyre 7.2 ast (29.7min), t.y. 1 asistas kas 4.12 minutes ,
Campazzo 6.5 ast (25.8min), t.y. 1 asistas kas 3,97 minutes ,
Rodriguez 4.1 ast (15.5min), t.y. 1 asistas kas 3,78 minutes.

Apie McIntyre : siame sezone turejo 11 rungtyniu kuriose jis rinko under nei 5 asistus, is ju antroje sezono puseje - 3. Codi zaidzia kaip izaidejas, bet jei butu tokia situacija kad reikia padet teami points, taip jis gali numusti savo asistu vidurki.

Siame sezone yra buve, kada pora turu is eiles Sergi pelne over asistu nei Campazzo. Praeitam sezone Argentina zaide uz Crvena Zvezda, Reale pagrindiniu izaideju buvo Rodriguez kuris pelnydavo 7+ rezultatyvius Peru vidutiniskai kas ketvirtose rungtynese. Pagal mano paskaiciavimus Sergi vidutiniskai turetu imti nemaziau nei 6 asistus rungtynese, jam didele pagalba butu serija baigtusi 3-0 Realo naudai ir jo laikas aiksteleje turetu buti ne 15 minuciu.
Read less
Read more
Philadelphia 76ers (į kitą etapą) @2.060 8/10
"76ers" nors ir neturi namų aikštės pranašumo, svarbiausia, kad turi po traumos sugrįžusį Joel Embiid. "Knicks" team neblogai užbaigė reguliarųjį sezoną, tačiau atkrintamosiose visai kitas krepšinis. Čia jiems stipriai pasijaus J. Randle trūkumas - baudos aikštelėje dominuos "76ers", ypač J. Embiid. "Knicks" turi daug stiprių vidutiniokų, tačiau patirties atkrintamosiose nėra daug. "76ers" be J. Embiid turi žaidėjų, kurie tam tikrose rungtynėse gali iššauti ir nulemti jų baigtį, pavyzdžiui, N. Batum, kaip padarė įkrintamosiose prieš "Heat".
Read less
Read more
Milwaukee Bucks (į kitą etapą) @1.990 8/10
Nors "Bucks" tragiškai užbaigė sezoną, negaliu pasitikėti team, kuri žaidžia be gynybos. "Pacers" nebegaus tiek laisvės kaip reguliaraus sezono metu, "Bucks" turi gerai besiginančių žaidėjų, o svarbiausia, kad turi patirties atkrintamosiose. Nėra aišku, ar galės žaisti Giannis Antetokounmpo, tačiau čia ant savęs žaidimą turėtų pasiimti Damian Lillard. Būdamas "Trail Blazers" jis atkrintamosiose žaidė labai gerai, net neabejoju, kad kažką panašaus pamatysime ir čia. Koeficientas turi per daug vertės, kad nepabandžius eiti prieš patirties atkrintamosiose beveik neturinčią "Pacers".
Read less
Read more
Denver Nuggets (-1.5 serijos handicap) @1.660 8/10
"Nuggets" laimėjo paskutines 8 tarpusavio rungtynes, praėjusiais metais "Lakers" nupūtė 4:0. Nematau, kas šiais metais gali būti kitaip. Net jeigu ir win 1-2 rungtynes, statymas bus vis tiek sėkmingas. Asmeniškai manau, kad "Nuggets" seriją win 4-1 blogiausiu atveju, todėl koeficientas nors ir nėra pats didžiausias, tikrai turi vertės.
Read less
Read more
Cleveland Cavaliers (win serija) @1.600 6/10
(Winner Full Event Leicester) @5.000 4/10
I think Leicester are clear favourites to win Championship. They have great squad and didnt lose many players. Leicester have good squad and experienced players. They should play perfeclty and win gainst weaker teams to win the title and come back to the Premier league.
Read less
Read more
(Winner Full Event Ipswich) @5.000 4/10
Po praeito sezono antros vietos League One, Ipswich tiesiog skraido padebesiais sugrįžime į Championshipą. Tik vienas pralaimėjimas per 3 mėnesius, team rodo gerą formą sugrįžimui į aukščiausiąjį divizioną. team yra scoreusi oversiai goals šiame sezone. Namuose žaidžia nuostabiai - vidutiniškai muša po over nei 2 goals per rungtynes ir scoreė bent 2 visose 6 namų rungtynėse. koeficientas labai geras ir galima pabandyti šį statymą.
Read less
Read more

Championship - Top Goalscorer

Cize 05/05 13:10 in 1 weeks
(Adam Armstrong – Championship Top Goalscorer Outright) @5.000 4/10
Nors Premier lygoje neblizgėjo, čia Championshipe jis turi visiškai kitą rolę ir jau yra įrodęs, kad gali dominuoti. Sezono pradžioje atrodo labai užtikrintai, ir jei tęs tokį pasirodymą viso sezono metu, tikrai galime tikėtis daug goals iš šio puolėjo.
Read less
Read more
Cleveland Cavaliers (-1.5 serijos handicap) @2.140 8/10
"Magic" jaunimas šioje serijoje nekelia jokio pasitikėjimo. "Cavs" turėjo daug problemų su pagrindinių žaidėjų traumomis, dabar gali žaisti visi ir tikrai nenustebčiau, jeigu serija čia pasibaigtų ypač greitai. Scenarijus, kurį įsivaizduoju yra - "Cavs" pasiima dvi Peru namuose, laimi vieną kartą iš dviejų Orlande ir namuose uždaro seriją 4:1. Koeficientas už serijos pranašumą tikrai vertas dėmesio - tiesiog "Cavs" su stipria priekine linija nėra paranki "Magic" teami. Taip pat D. Mitchell čia turėtų pasiimti seriją ant savęs, kaip oversiai patirties turintis žaidėjas per both teams.
Read less
Read more
(Winner Croatia) @1.500 10/10

Semi-final 1 - Winner

sinsation 05/07 19:00 in 1 weeks
(Croatia) @1.600 10/10