Select your timezone: Select
Marius.R

Sassuolo - AC Milan (-1)

01/12 21:45
Added 2014/01/11 20:10 | 0 thanks
  • Yes: 53.6%
  • No: 18.8%
  • No Opinions: 27.5%
  • Voted: 69

Pick: AC Milan (-1) (Milanas -1 ivartis) @2.300 8/10 -8.00

Italija,kur listi visados rizikinga,bet visgi eisiu su Milanu ir -1 nes pilnai isitikines jog 2 ivarciu persvara dabartineje stadijoje Milanas tikrai gali iveikti Sassuolo, uz win kofas irgi neblogas 1.75.

Milanas siuos metus pradejo uztikrinta pergale pries Atalanta tuo tarpu oponentai patyre eiline nesekme. Pasak Alegri Milanas yra labai uzsivedes ir pazadejo 2 sezono puseje pasirodyti daug sekmingiau nei 1,o zvelgiant i sudeti tai tikrai imanoma prie komandos prisijunge Honda (kuris pasak trenerio labai gerai adaptavosi ir galbut iseis po keitimo ) Montolivo irgi treniruojasi ir bus pasirenges varzyboms ir apskritai pabreze,kad komandoje yra psichologinis pakilimas visi zaidejai uzsivede ir eis tik pergales neziurint i tai jog treciadieni laukia taure pries Seria B vidutinioke Spezia,bet pasak trenerio taure yra prioritetas del patekimo i EL. Alegri uzsimine jog Montolivo bus starte plius Nocerino ir Robinho pasieke l.gera forma Zapata irgi zais tik dar nezino kas su juo poroje ar Mexes ar Bonera.

Milanui nepades: El Sharaawy,Birsa,Abate,Constant ir Muntari.

Sassuolo pirmas sezonas Seria A per visa klubo istorija. Is 8 namie zaistu varzybu laimejo vos 2 pries Atalanta ir Bolognia ir karta sulose lygiom pries Lazio,bet paskutiniu metu pralaimi vos 1 ivarcio skirtumu ir Alegri pabreze jog namie jie labai pavojingi,na o pradzioje sezono Interas juos sudorojo net 7-0. Be to komanda yra daugiausiai praleidzianti ivarciu 38,o imususi yra 17 . Truputi neramina jog 4 is eiles varzybas pralose ir zinant Milano \"stabiluma\'\' gali but tas pirmas kartas po 4 nesekmiu,bet turetu but 5 nesekme is eiles 😉

Sassuolo nepades : Puolejai Masucci ir Alexe, kurie nera pagrindiniai sulose vos 6 ir 7 kartus ir 3 gynejai Terranova kuris lose vos 3 kartus ir 2 pagrindiniai gynejai: Acerbi ir Bianco kurie buvo pasirode atitinkamai 13 ir 15 kartu.

08/09 metais Alegri treniravo Sassuolo
Milanas su jais lose vos 1 karta ir tai buvo 2013 TrofeoTIM taure siaip sioje taureje dalyvauja visados Juventus,Milanas ir Interas,bet pernai kazkodel dalyvavo Sassuolo ir laimejo ta trofeju. Iveike Milana 2-1, tai kaip ir revansas turi buti is Milano puses 😉

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)