Select your timezone: Select
Marius.R

Villarreal - Real Sociedad (+1 Golo)

01/16 21:00
Added 2014/01/16 18:44 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 3

Pick: Real Sociedad (+1 Golo) (Sociedad +1 ivartis) @-154 8/10 +5.20

Prognoze analogiska anksciau idetai tik cia imu +1 ivarti Sociedad.

Komandu pajegumas tikrai nesiskiria taip kaip pries sias varzybas ivertino bukai, aisku cia taure ir tai turi itakos, bet Sociedadas tikrai gali laimeti pries Villareali ir sveciuose. Pradziai apzvelgsiu praeitas sensacingas varzybas, kurias triuskinanciai laimejo ir toliau visus stebinantis is zemesnio diviziono tik siemet grizes Villareal.
Taigi rezultatas atrodo gasdinantis, bet Villareal ispildymas buvo fantastinis is 7 smugiu i vartu plota krito 5 (is viso smugiavo 13 kartu) tuo tarpu Sociedadas muse vos 3 kartus ir visus i vartu plota, be to visi ivarciai buvo imusti del grubiu gyneju klaidu ir krito is vartininko aiksteles prieeigu ir pilnai tikiu,kad treneris padarys isvadas ir sutvarkys ginybine grandi. Komandom susvilpe po 1 nuosale kele atitinkamai 8 ir 6 kampinius ir kamuolio kontrole namu puseje buvo 53% pries 47% zodziu skaiciai isskyrus pagrindinius yra panasus.
Butu keista jei siandien Sociedadas neitu revanso po gedingo sutriuskinimo, aisku Villareal taipogi neis atiduoti pergales,bet cia as manau 50 vs 50 kadangi komandos yra panasaus pajegumo. Per paskutines 2 varzybas Primeroje Villareal imuse net 10 ivarciu ir prasileido 3 tuo tarpu Sociedadas muse 3 ir prasileido 5 ir visus nuo siandieninio varzovo.
Sociedad nepades: Centro gynejas Ingo Martinez (gavo korta) ir De La Bella, kuris nelose ir paskutinese,bet iki traumos buvo pasirodes 11 kartu aiksteje. Atraminis saugas Zurutuza, kuris iejo i aikste po keitimo ir Granero. Taigi 2 ginybinio plano zaidejai,kuriem losiant buvo prasileisti 5 ivarciai tikrai nelos.
Villareal nepades H.Perez,P.Iniguer,Cani ir Farinos ir nei vienas is ju nelose paskutinese varzybose.


18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)