Select your timezone: Select
balcius

Brazilija - Japonija

07/20 20:15
Added 2008/07/20 20:15 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title over 9.5 (over 9.5) @1.750 6/10 -6.00

Sveiki,

kaip zinia (gal ir nedaugeliui), taciau Prancuzijos mieste Marselyje pries keleta dienu prasidejo pliazo futbolo pasaulio cempionatas, kuriame dalyvauja 16 rinktiniu is skirtingu kontinentu. Komandos suskirtstytos i 4 grupes, o i sekanti etapa pateks po 2 geriausias grupes rinktines. Pliazo futbolo elitui, kaip ir iprastam futbolo elitui priklauso tokios salys kaip Brazilija, Meksika, Portugalija, Ispanija. Prancuzija taip pat ivardijama kaip viena is sio cempionato favoriciu + cempionatas vyksta ju salyje.

Dabar apie siandienos Brazilijos ir Japonijos susitikima. Kaip jau minejau Brazilija sioje sporto sakoje uzima lyderio pozicijas ir dazniausiai butent sios salies rinktine kiekvienais metais lipa ant auksciausio apdovanojimu pakylos laiptelio. Taip buvo ir pernai, ir uzpernai ir dar eile metu pries tai, zinoma su keliom isimtim. Nenuostabu kad si cempionata brazilai pradejo sunkia pergale pries ispanus 3-2. Ispanai nera tokia silpna rinktine, o ir brazilijos zaidejai snekejo, kad kiekvienas ju varzovas nori kuo labiau pasipriesinti daugkartiniams pasaulio cempionams, todel tuos titulus apginti kiekvienais metais darosi vis sunkiau. Bet as si cempionata velgi matau brazilus tik finale, o Azijos atstovai, japonai, jiems siandien neturetu buti didele kliutis. Manau jie ir patys tai supranta.

Zinoma totalas nemazas, taciau nieko kito ir negalima tiketis brazilu ar portugalu varzybose. Brazilijos rinktines branduolys nepasikeite nuo praejuosio cempionato, komanda susizaidusi, zaidejai techniski, greiti, o kiekviena ju ataka gresme varzovu vartams. Kaip jau minejau japonu rinktine nera pajegi ir meistriskumu bei pasiekimais neabejotinai nusileidzia siandieniniams savo varzovams. Brazilai vieni patys gali permusti si totala 😁. Tarkim paskutiniame cempionate brazilai per kiekviena susitikima vidutiniskai imusdavo po 7 ivarcius, bent keliu galima tiketis ir is japonu. Totalas mano nuomone tikrai bus virsytas, dvieju nerezultatyviu rungtyniu is eiles is brazilu tiketis sunku

Dar keletas rezultatu:

2006-11-05 (grupes varzybos) Brazilija - Japonija 10:2
2005-05-18 (rungtynes cempionate del 3 vietos) Brazilija - Japonija 11:2

Sekmes

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)