Select your timezone: Select
uncle_bets

Leverkusen Bayer - FC Copenhagen

08/27 18:45
Added 2014/08/24 16:36 | 1 thanks
  • Yes: 31.6%
  • No: 26.3%
  • No Opinions: 42.1%
  • Voted: 38

Pick: Leverkusen Bayer (-2) @2.100 7/10 +7.70

Šį syk nusižiūrėjau atsakomąsias rungtynes iš Čempionų lygos kvalifikacijos tarp Leverkusen Bayer ir FC Copenhagen. Pirmosios rungtynės baigėsi 3-2 Bayer'io naudai. Deja to susitikimo nežiūrėjau, tačiau sprendžiant iš statistikos, danams pasisekė, jog pralaimėjo tik vieno įvarčio skirtumu, nes vokiečiai kontroliavo žaidimą ir turėjo žymiai daugiau progų pasižymėti.

Kalbant apie vokiečius, komanda pasikeitė labai stipriai, naujas treneris, išvyko pora žaidėjų, tačiau atvyko labai didelį potencialą turintys žaidėjai, tokie kaip turkas H. Calhanoglu (20 metų), vokietis K. Bellarabi (24 metų), šveicaras J. Drmic (22 metų) ir kiti. Naujas treneris iškart perstatė komandos taktinį išsidėstymą, iš tradicinio 4-3-3 į 4-2-3-1. Draugiškų varžybų cikle, Bayer'is rodė labai gerą formą nugalėdami beveik visus ir tik vieną kartą sužaisdami lygiosiomis. Vakar turbūt daugelis manėt, kad Dortmundo Burussia patyrė netikėtą nesekmę, bet tie kas žiūrėjo rungtynes, tikrai gali sutikt, kad Bayer'is buvo visa galva aukštesnis. Pirmas įvartis į Borussios vartus krito per 7 sekundes, o po to aktyvus svečių spaudimas šeimininkų aikštės pusėje neleido geltoniesiems žaisti savo žaidimo. Spaudimo metu, Bayer'io taktinė schema pasikeisdavo į 4-2-4, kas leisdavo labai greitai kontraatakuoti. Jeigu komanda žaist taip kaip vakar žaidė, tai danai grįš namo patyrę skaudžią nesekmę.

Kadangi danų komandos rungtynių nesu matęs nei vienų, bet šitose rungtynėse yra aiškus lygių skrtumas, todėl aš tikiuosi lengvos Bayer'io pergalės namuose. Mano pasiūlymas: Leverkusen Bayer pranašumas -2 @2.1 TonyBet.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)