Select your timezone: Select
uncle_bets

Oklahoma City Thunder - Toronto Raptors

10/18 00:00
Added 2014/10/17 14:19 | 1 thanks
  • Yes: 53.1%
  • No: 15.6%
  • No Opinions: 31.3%
  • Voted: 64

Pick: Toronto Raptors @2.200 8/10 +9.60

NBA komandų pasiruošimas sezonui pasiekia vis didesnį pagreitį. Šią nakty, Oklahomos miesto ekipa surems ginklus su Toronto ekipa. Iš dalies nelabai suprantu lažybų kontorų pasiūlos. Oklahoma City komanda laikoma truputi stipresne, nors realiai taip nėra.

Oklahomos miesto komandai šiandien tikrai negalės padėti vienas geriausių, jei negeriausias NBA žaidėjas Kevin Durant, dėl traumos kuri jį išmetė iš rikiuotės 6-8 savaitėm. Taipogi labai svarbus komandos žaidėjas Kendrick Perkins ir tikriausiai nežais dėl keturgalvio raumens traumos, bet visko gali būti. Aišku, manau treneris nerizikuos juo, nes vakar vykusiuose varžybose jis nežaidė. Taipogi kaba klaustukai virš Russell Westbrook ir Serge Ibaka galvų. Serge dar nežaidė nė vienerių rungtynių pasirengimo cikle, na o Russell vakar visai nežaidė. Be abejonės, jei komandai teks verstis dar ir be Russello, tai minčių apie pergalę šios nakties susitikime tektų atsisakyti. Šiuo metu, komandos lyderis yra Jeremy Lamb, kuris tikrai demonstruoja gerą formą. Telfair irgi demonstruoja solidų žaidimą. Bet, jei įvyks taip, kad šiandien komandai negalės padėt nei Kendrick Perkins, nei Serge Ibaka, aš abejojų ar Steven Adams kartu su Solomon ir Roberson susitvarkys su oponentų priekine linija. Vakar, susitikime su Pelicans, S. Adams sunkiai tvarkės su A. Davis kuris pelnė net 28 taškus ir atsikovoju 8 kamuolius. Aišku ir pats S. Adams pelnė 12 taškų.

Šiandienos Oklahomos oponentai atvyksta iš Kanados, Toronto. Turbūt visi Lietuviai šią komandą žino tik dėl Jono Valančiūno, bet komanda sudaryti ir iš daugiau žaidėjų. Visų pirma, Raptors išlaikė savo branduolį ir priešsezoninėse rungtynėse žaidžia tikrai neblogai. Tas pats Jonas galingai žaidžia po krepšiu, jam puikiai talkina P. Patterson, Hansbrough bei Johnson. Aišku, Dwane Casey išbando įvarius variantus, kartais visai nežaidžia Ross, De Rozan, Lowry ar Valančiūnas, bet manau net ir be vieno svarbesnio žaidėjo komanda yra pajėgi įveikti Oklahomos krepšininkus. Man asmeniškai maloni staigmena yra Lou Williams žaidimas, šiuo metu jo vidurkis yra 13.4 taško per rungtynes.

Malonaus krepšinio!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)