Select your timezone: Select
uncle_bets

Pelicans - Magic

10/29 00:00
Added 2014/10/27 20:04 | 0 thanks
  • Yes: 52.0%
  • No: 8.0%
  • No Opinions: 40.0%
  • Voted: 50

Pick: Pelicans ((-9.5)) @1.900 8/10 +7.20

Pagaliau prasideda ilgai lauktas naujasis NBA sezonas. Pirmosios rungtynės bus tarp Naujojo Orleano "Pelicans" ir Orlendo "Magic" ekipų. (Perspėju, kas neturi laiko - reziumė apačioje.)

Šeimininkai, Naujojo Orleano krepšininkai praėjusį sezoną apturėjo labai bjaurų. Dėl traumų komandai ilgai negalėjo padėti puikūs žaidėjai (R. Anderson ir J. Holiday), taipogi dėl mini traumelių trumpam buvo iškritę tiek A. Davis, tiek E. Gordon, tiek T. Evans. Iš viso jie praleido net 151 rungtynes, o tai lėmė, kad tada dar buvę Naujojo Orleano "Hornets" nepateko į play-offs. Šiemet klubo vadovybė ir fanai tikisi kitokio sezono. Visi lyderiai išsilaižė traumas ir puikiai žaidė iki sezoniniuose susitikimuose. Vienas iš labiausiai tobulėjančių ir neabejotinai būsimas nesustabdomas žaidėjas yra 21 metų A. Davis. Praeitais metais jam tebuvo 20 metų, o jau tada jis rinkdavo po 20 taškų ir 10 kamuolių per rungtynes. Pasaulio čempionato metu jis dar patobulėjo ir tai puikiai parodo iki sezoninėse rungtynėse. Savo ilgų rankų pagalba karaliauja po lenta ir ne gana to, kad labai gerai žaidžia pikenrolą, jis dar pradėjo neblogai mėtyt netolimo nuotolio metimus. Jo nugarą baudos aikštelėje saugos turkas O. Asik, kuris puikiai dirba gynyboje ir gali pasaugoti A. Davis žmogų. Taipogi R. Anderson yra universalus snaiperis, galintis žaisti tiek 4, tiek 3 numerio pozicijoje. Jo rankelė yra nebloga, bet būna dienų, kai tinklelis tiesiog užsiriša. J. Holiday yra tikrai geras gynėjas. Jo tikslūs perdavimai puikiai suranda komandos draugus (dažniausiai A. Davis). E. Gordon ir T. Evans yra tie žaidėjai iš kurių galima tikėtis dviženklio taškų skaičiaus per rungtynes. Jau ir taip daug nusišnekėjau, todėl pereinu prie priešininkų.

Orlendo "Magic" atvyksta į Naująjį Orleaną be savo lyderio V. Oladipo, kuris neribotam laikui iškrito iš rikiuotės. Nuo tada kai komandą paliko D. Howard, "Magic" neberanda kelio atgal į play-offs. Šiemet sudėtis tirkai ne stebuklinga, o ir dar be lyderio išvis sumenkėja. Aišku, toks monstras po krepšiu kaip N. Vučevič yra tikrai galingas, bet jis neturi pamainos ant suolo. T. Harris pasirengimo cikle ėmesi lyderio vaidmens ir jam tai puikiai sekėsi, bet vėl ta pati problema, trumpas suolas. Daug darbo bus sukrauta ant naujoko E. Payton, kuris tikrai turi šviesią ateitį, bet dabar dar nėra tokio lygio žaidėjas, kad galėtų iškart žaisti po 30 ir daugiau minučių.

Reziumė. Naujas sezonas - nauji tikslai. Naujojo Orleano "Pelicans" lyderis A. Davis dar labiau patobulėjęs ir jam labai padės po traumų sugrįžę draugai prieš tikrai ne tokio lygio priešininkus Orlendo "Magic". Šie atvyksta be V. Oladipo ir turi labai trumpą suolelį su jaunais nepatyrusiais krepšininkais. Tikiuosi tik "Pelicans" pergalės 10 ar daugiau taškų skirtumu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)