Select your timezone: Select
analizes

Kvalifikaciją laimės - Nico Rosberg

11/08 16:00
Added 2014/11/08 14:07 | 0 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 4

Pick: Nico Rosberg @130 8/10 +10.40

Veiksmas keliasi į Braziliją ir Interlagos trasą. Pradėkime nuo to, kad lieka du etapai ir šis sezonas jau baigsis, o atsilikimas yra 24 taškai prieš šį etapą. Nesiplėsiu skaičiavimais, bet Rosbergui neužtektų laimėti šį ir kitą etapą, kad taptų čempionu, jam dar reiktu, kad Hamiltonas finišuotų žemiau antros vietos.
Manau abu pilotai supranta svarbą lenktynių ir imsis tam tikrų priemonių, kad pasiektų tikslo. Jau praėjusiame etape Rosbergas rizikavo ir bolidą konfiguravo kvalifikacijai dėl ko nukentėjo per pačias lenktynes ir Hamiltonas jį aplenkė. Dabar vėl sitaucija panaši, abiejose pirmose treniruotėse Rosbergas važiavo geriau, pirmoje jam išvis nebuvo lygių, visi trys sektoriai su rekordais. Neatmetu galimybės, kad ir šiandien jo bolidas bus konfiguruotas labiau kvalifikacijai ir pole pozicijai iškovoti, nes lenktynių metu startuojant iš antros vietos jam Hamiltona aplenkti gali būti itin sudėtinga, todėl gali tekti surizikuot. Na čia kaip sakoma niekas neprisimins kas liko antras, visi prisimins čempioną, todėl Nico neturi kitos išeities kaip tik rizikuoti, tuo labiau, kad viskas yra įmanoma dar. Kofas tikrai neblogas ir vertas pabandymo, sėkmės.
Papildyta po trečios treniruotės: Trečia treniruotė didesnių netikėtumų tarp šių dviejų pilotų nepateikė. Turėjo Hamiltonas problemyčių kažkokių, nes po pirmų kelių ratų suko į pitus ir ten praleido didžiąją dalį treniruotės, bet panašu, kad išsisprendė viską ir baigė treniruotė antroj pozicijoj. Rosbergas vėl savo ruoštu fiksavo geriausius laikus visuose trijuose sektoriuose, belieka pakart tokį važiavimą ir kavlifikacijoje

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)