Select your timezone: Select
betass

Australija - Kuwait

01/09 08:30
Added 2015/01/08 19:39 | 3 thanks
  • Yes: 62.5%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 25.0%
  • Voted: 48

Pick: Australija (1f-1.5) @106 8/10 +8.48

Azijos taurė.
Prasideda azijosj taurė ir pasikapstęs bai gavęs tikrai neblogos info bandysiu pats pasipelnyti bei padėti pelnytis jums .Atidarymo mačas, ir šeiminimai su kuveitu.
Australija
Po pakeitimo trenerio komanda tikrai visiems netikėtai mirtininkų grupėje sužaidė labai gerai, visi pranašavo 0 įvarčių, nes anksčiau komandos pulimas pasauliniu lygiu buvo tikrai prastas, ir dauguma kamuolių būdavo keliami aukšti, kur Cahillas ten viską darydavo, dėl ko žaidimo stilius būdavo labai aiškus, bet naujas treneris, kuris tikrai gerai žino australų vietinį futbolą, nes yra treniravęs eilę klubų vietinių pritaikę visiškai kitokį žaidimo stilių. Trumpi perdavimai ir bandymai žaisti technišką futbolą leido komandai mušti įvarčius olandams, čilei, kur nors pralaimėta, bet atrodyta geriau, ir garbingai sukovoti su ispanais.Vėlgi pakeista taktika, kuri pasidarė labiau atakuojanti 4-2-3-1 su Cahill priekyje. Vrlgi draugiųškose ypač puolime galbūt buco bėdų, bet čia trenerio nauji bandymai buvo su taktikom, ir tikrai laukiu geresnio susižaidimo bei žaidimo taurėje. Labai svarbūs ir gerai kklubuose atrodo krašto saugai, labai irgi svarbūs yra gynėjų krašto pasijungai, o ir pats Cahill be problem gali nusileisti žemyn, ir pats kontroliuoti žaidimą. Gynyba galbūt probleminė komandos vieta, bet tos spragos manau labiau pasijus tik prieš Korėją.
Kuveitas. Nu padėtis šioje šalyje futbolo atžvilgiu yra tragiška. Rinktinė labai silpnai pasirodė tiek vakarų afrikos čempe, kur jie sugebėjo apsilošti tik libaną, o sugebėjo gauti nuo tokios nukštukės kaip Bahreinas, tiek golfo taurėje, kur gėdingai gavo nuo Omano net 0-5.Kas svarbiausia ne per seniausiai atleistas rtinktinės buvęs treneris, o vadovauti prisiėmė tunusietis Nabil Maaloul , kuris juokingas faktas treneriauti pradėjo tik 2011 taigi jokios trenerio patirties, kitas dalykas vos po 7 mėnesių jis buvo atleistas iš Tuniso rinktinės.Taigi atvirai pasakius treneris iš jo nekoks. Sekantis faktas yra tas, kad į rinktinęė kviečiami žaidėjai vos iš vietinių 2 klubų, kurių savininkas yra 1 šeihas, kuris valdo tiek klubus tiek kiek kalbama rinktinę, o koks žaidėjų lygis parodo tai, kad klubinis čempas nėra profesionalus. Taigi žaidėjų lygis tikrai nėra geras, ir rezultatai tą parodo. Nors irgi lošiama 4-2-3-1, bet saugai nespėja grįžti gynybon, todėl australų kraštai manau greitu žaidimu turės progų daug tuo naudotis, puolime irgi priklausomi tik nuo 2 žmonių, pats treneris dar nežino, kokie žaidėjai eis aikštėn, netgi manau ne jis gali tai spręsti, o šeihas, ir žinant, kad varžybos vyks australijoje daugiau žžymiai pliusų matau namų pusėje.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)