Select your timezone: Select
alon

Darussafaka - Fenerbahce Ulker

05/03 15:30
Added 2015/05/03 12:48 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 18

Pick: Over (Darussafaka over 75) @-118 8/10 -8.00

Turkijos reg. sezono finišas jau visai prie pat. Susitinka vienos iš lygos lyderių, kurios vis dar kovoja dėl geresnių pozicijų lygos viršūnėje. Šiuo metu Fenerbahce užima pirmąją vietą, bet juos nuo Anadolu ir Darussafaka skirias vos viena pergalė. Anadolu jau yra užsitikrinusi tarpusavio pranašumą prieš abejas ekipas, o Darussafaka pirmosiose rungtynėse įveikė Fenerbahce. Tad šiandienos Fenerbahce pralaimėjimas nublokštų juos į trečiąją vietą.

Kas dėl statymo, tai abi komandos yra tarp lyderių pagal pelnomus taškus (atitinkamai 80 ir 82). Darussafaka praeitose rungtynėse buvo sutriuškinta Anadolu komandos, kuri šiuo metu yra ant bangos (įveikti tie patys Fenerbahce išvykoje). Asmeniškai nesitikiu iš Darussafaka antrų panašių rungtynių iš eilės, kai prieš Anadolu buvo pelnyta vos 61 taškas. Komandoje daugiausiai dominuoja gynėjai, kur visi turi daugiau mažiau patirties Eurolygoje - Farmar, Seibutis, Gordon, Greer.

Nors visi žinome, kad Fenerbahce Eurolygoje rungtyniavo solidžiai, bet šiemet jie stringa vietinėje lygoje. Iš paskutinių 10 rungtynių, net 8 kartus komandos buvo permetusios šį overį prieš pastaruosius tiek išvykose, tiek ir namie. Šiandien yra žaidžiama prieš vieną iš geriausiai puolančių komandų Turkijoje. O pastarosiose tarpusavio rungtynėse komandos sužaidė rezultatu 95-91. Pergalės atveju, Darussafaka turėtų namų pranašumą iki pat pusfinalio kur susitiktų su tais pačiais Fenerbahce (jei neįvyktų netikėtumų ketvirt.). Tad Darussafakai pasistengt, turėtų būt nemaža motyvacija.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)