Select your timezone: Select
uncle_bets

X Faktorius - Jazzu

02/14 17:00
Added 2015/12/29 14:21 | 0 thanks
  • Yes: 45.5%
  • No: 9.1%
  • No Opinions: 45.5%
  • Voted: 44

Pick: X Faktorius (Jazzu komandos narys laimės „X Faktorių“) @2.350 9/10 +12.15

Akivaizdu, kad laimės arba Jazzu komandos narys, arba Sauliaus Prūsaičio komandos narys. Galima pasidaryti netgi puikias šakutes statant vienodas sumas TonyBet ant šių dviejų pergalių, nes vargu ar Marijonas ar Samas čia atlaikys konkurenciją.

Saulius Urbonavičius - Samas. Šis teisėjas užsiima su grupėmis. Šiuo metu projekte yra likusios tik dvi grupės: „Original Copy“ ir „Kava“. Su grupėmis dirbti nelengva, o tuo labiau laimėti „X Faktorių“. Netikiu, kad kažkuri grupė čia turi šansų laimėti.

Marijonas Mikutavičius. Šis teisėjas dirba su vyresniais atstovais. Šou šiuo metu yra visi keturi Marijono mokiniai: Marija Beržė, Paulius Jonikas, Erika Astrauskaitė ir Domas Česnulevičius. Tikrai nepasakyčiau, kad čia yra rimtų kandidatų laimėti šį šou. Argumentų tam neturiu, bet manau dauguma sutiks.

Saulius Prūsaitis. Šis teisėjas dirba su vaikinais. Šiuo metu projekte yra 3 jo mokiniai: Aleksas Augaitis, Thomas Tumosa ir Jonatanas Kazlauskas. Tikėtina, kad visi trys keliaus beveik iki pabaigos, nes visi trys yra to verti, bet pateiksiu argumentus kodėl nemanau, kad jie laimės šį šou.

œ• Aleksas - puikiai repuoja, bet reikia suprasti, kad iš gaileščio dėl jo kalbos sutrikimo jis nelaimės. Taip, kaip ir sakiau repuoja puikiai, turi kažką tokio kas verčia šypsotis (bent jau mane), bet šiuo metu jis neatrodo kaip pretendentas.

• Jonatanas Kazlaukas - merginų numilėtinis. Ar galima taip teigti? Sakyčiau be abejo. Murkia kaip katinėlis ant scenos, bet ar ilgai tai tęsis? Taip norėtųsi jį pamatyti kitame vaidmenyje arba atliekant kitokio stiliaus dainą, nes bent jau dabar man atsibodo jo dainavimas. Stiprus pretendentas, nes visos dešimtmetės intensyviai už tėvų pinigus balsuoja, bet matau jam rimtesnių varžovų.

• Thomas Tumosa - turbūt vienas iš didžiausių favoritų šiame šou. Dainuoja puikiai, scenoje jaučiasi puikiai, bet dažniausiai perdaug vaidina scenoje. Daugiau neturiu ką pasakyti, jaučiasi, kad jis ir Monika šiuo metu stipriausi.

Justė Arlauskaitė - Jazzu. Ši teisėja dirba su merginomis ir tikrai turi neblogų šansų laimėti šį projektą, net ir žinant tai, kad projekte liko vos dvi jos mokinės: Monika Pundžiūtė ir Miglė Pivoriūnaitė. Miglė galbūt nėra tokia „kieta“ kaip Monika, bet iššauti tikrai gali. Pagrindinis mano pasirinkimas šiuo statymu yra Monikos pergalė. TopSport siūlo už jos pergalę 2.25 tarifą, o TonyBet dar didesnį su šiokia tokia apsauga. Monika dainuoja puikiai, balsas nuostabus, scenoje atrodo labai užtikrintai. Labai svarbu, kad ji gali dainuoti ne tik vieno stiliaus kūrinius, o tai yra didelis pliusas. Balsas geriausias Monikos. Tai tiek.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)