Select your timezone: Select
tennisclub

Dimitrov,G - Murray,A

03/28 16:00
Added 2016/03/28 11:35 | 2 thanks
  • Yes: 9.1%
  • No: 27.3%
  • No Opinions: 63.6%
  • Voted: 22

Pick: Dimitrov,G (Dimitrov,G +4.5 Game's) @1.700 5/10 +3.50

Karštasis Miami,pasiekė savo 3roundą,kuriame susitiks neblogi tarpusavio žaidėjai tai vienąrankis backhanderis Grigor prieš tikriausiai geriausią gynybą turinti ATP žaidėją Murray. Tarpusavio istorija jų plati,tiek oficialių mačų,tiek treniruočių ir kiekviename mače yra intriga ir kova,tuo tarpu Dimitrov kiekviename savo mače sugeba padaryti intrigą.
Murray - Vistik nesenai vėl sakė,šeima mano prioritetas šiuo metu,jai skiria tikrai nemažai dėmėsio,kas matosi ir rezultatuose,savo mačuose jis pradėjo šiek tiek prasčiau žaisti,galbūt nešlifuoja viskuo tiek kiek ankščiau,bet vistiek laimi,kas yra svarbiausia. Jei apie žaidimą,tai puiki gynyba,nelbogas pirmasis padavimas,antrasis kaip žinome nėra geriausias,pats gali žaisti ilgus ralius,dažnai renkasi saugesnę taktiką,nes iš forehando daug winnerių nedaro,bet kaip pro žaidėjas tiek backhand,tiek forehand labai geri.
Grigor - Kaip minėjau,jis žaidžia backhandu su viena ranka,nors nėra jis geriausias backhanderis mano nuomone,paprasta diena jo backhandas silpesnis,tačiau visgi jei žaidžia reiškias,tai ji tenkina,o rezultatai rodo,kad tai veikia,karts nuo karto. Dimitrov turi gerą forehandą,kur kas geresnį,nei Murray,backhand jam visada prieš Murray padėdavo,nes juo laimėdavo nemažai taškų. Pats yra atletiškas,nors Miamo saulė abiems žaidėjams maišys smarkiai,klausimas kas jėgų turės daugiau. Padavimas Grigoro šiuo metu nėra on fire,tenka nemažai klaidų prie jo keletos ace.
Apibenddrinant - šiandien manau, Murray vis dar nerodo savo gerojo žaidimo,paskutinieji mačai laimėti ne taip jau užtikrintai,kodėl dabar turėtu laimėti sausą? Dima,nėra labai prastas,nors jo bangavimas reitinge didelis ir žaidimo kreivė,tai kyla,tai krenta,tačiau man atrodo pastaruoju metu šiokios tokios nesekmės baigsis ir gal net šiandien bus pergalė. - Turnyro praieti rezultatai,galima sakyti Murray pusėje,bet klausimas kiek šiemėt tai įtakos rezultatą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)