Select your timezone: Select
tennisclub

Gael Monfils - Grigor Dimitrov

03/29 16:00
Added 2016/03/29 13:01 | 2 thanks
  • Yes: 47.1%
  • No: 11.8%
  • No Opinions: 41.2%
  • Voted: 34

Pick: Gael Monfils (Gael Monfils -1.5 Game's) @-125 5/10 +4.00

Karštasis Miami,šiandien gali būti dar karštesnis,nes žadama juntama temperatūra 38C,bet nebūtinai ji bus. Visgi lietus irgi žadamas,kas būtu nelabai gerai. Tačiau R16 jau čia ir jame susitinka Monfils prieš Dimitrov. Abu šie žaidėjai jau yra susitike nekartą,tačiau į tai nežiūresime.
Monfils vakar turėjo labai gerą mačą prieš Cuevasą,kuom jis geras ir naudingas šiandienai? Cuevas yra labai panašus žaidėjas į Dimitrov,jie abu žaidžia backhandu(vienaranka),abu paduoda panašiai ir daro nemažai dvigubų klaidų,abu aktyvus žaidėjai ir vikrus. Visgi po viso šito Gael Monfils vakar šventė ne tokia jau sudėtingą pergalę,kurioje neusuteikė nei vieno BP,Solidu. O pridėkime tai,kad Cuevas prie karščių panašių yra pratęs. Manau tai puiki treniruotė buvo prieš Dimitrovą.
Dimitrov - Taip,mes vakar ėjome su jo pliusinę,kuri iš ties buvo labai didelė ir bookai,gal jį nuvertino. Vakar jis turėjo tikrai nelengvą mačą,bet tame mače parodė,kad jo negalima nuvertinti po pirmo seto. Vakar jis darė paduodant dvigubas klaidas,kas labai gadino jo žaidimą. Suteikti BP,kas kiekviename mače pasitaiko dažnai pas Dima ir yra ilgų mačų ar pralaimėjimo faktorius. Visgi buvo pliusų Backhandas dirbo tikrai gerai,žymiai geriau nei prieš tai mačuose. Yra ir minusų vakar mačas buvo ilgas,o su Murray visada būna ilgesni ralliai,sunkesni taškai dėl jo gynybos,tikrai manau visą savę Dima atidavė.
Monfils pliusai šiandiena - Puikus padavimas,tiek taiklumu,tiek daromais ace. Vakar nesunkus mačas ir toks pats priešininkas šiandien, šalta galva ir solidus žaidimas. - taip pat karštis nekenkia negrams - Neesu rasistas,bet taip girdėjau.
Dimitrov minusai šiandien - Dvigubos klaidos,suteikiami BP, sunkus mačas vakar. Taip pat galima paminėti nevienoda žaidimo kreivė,jei vakar sekėsi viskas,nereiškia,kad šiandien bus taip.
Apibendrinant - Verta paminėti,jog šiemet Monfils demonstruojamas žaidimas tikrai solidus,senai jis toks nebuvo,žaidžiama galvą,šaltu protų ir dažnai išliekama ramiu. Sakysit Murray geresnis už Monfils,tai kodėl jo ir neapžaisti? Visgi šiuo momentu Monfils kur kas solidesnis savo žaidimu nei Murray,tiek psichologiškai,tiek fiziškai. Jau senai Monfils nebuvo užkopes į aukštumas,man atrodo pats laikas žygiuoti toli.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)