Select your timezone: Select
makafutka

Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks

04/17 01:30
Added 2016/04/15 20:50 | 0 thanks
  • Yes: 37.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 62.5%
  • Voted: 16

Pick: Oklahoma City Thunder (1-os rungt. pusės pranašumas -6.5) @-122 8/10 +6.56

Ilgai laukiami PO jau cia ir iskart aki patrauke sios varzybos. OKC vieni geriausiu lygoje pirmoje rungtyniu puseje, pries mano manymu pavargusia Dallas ekipa.

Visi zinome ka sugeba R. Westbrook'as ir KD, bet paskutinese varzybose pries Spurs atsarginiu suolelis paliko tikrai nebloga ispudi. Spursams prireike netgi OT, kad reguliaraji sezona namie uzbaigtu pergalingai. Aisku pirmoje puseje atsarginiu suolelis neturi tiek itakos kiek visoms varyboms, bet yra tie momentai pirmo kelinuko gale ir antro pradzioje, kai dazniausiai duodama pailseti lyderiams ir jeigu atsarginiai atstovi tas minutes ir islaiko sukrauta pranasuma, sugrize lyderiai ji tik padidina. Vienintelis dalykas kuris neramina tai OKC nepastovumas, bet pirmoje puseje jie rodo geriausius rezultatus ir stabiluma

Dallas ekipa paskutines savaites atidave labai daug jegu, kad patektu i PO ir tai tikrai atsilieps sioje serijoje. J.J Barea, D. Harris ir D. Lee sioms rungtynems nespes pilnai isgyti, tiketina jog visi zaidejai pasirodys aiksteje, bet su apribotom minutem ir nepilnu pajegumu. D. Nowitzki tokiuose metuose zaidzia fantastiska krepsini ir jo forma yra tiesiog neitiketina, bet paskutinese 9 varzybose meta 33.6% taiklumu ir be Ch. Parsons su J. J Barea, didele dalis puolimo uzgrius ant Dirko peciu ir nemanau, kad siuo metu jis su Dallas ekipa sugebes atlaikyti Thunder griausma.

Nemazas faktorius siose rungtynese mano manymu bus namu arena, bei fanai. Ne karta mateme kaip Westbrook'as jau po keletos pirmuju minuciu uzveda visa arena ir OKC per pirmus du kelinius nepalieka jokiu vilciu sveciams. Zinoma varzybose per PO to tiketis butu naivu, nes susikaupimas is abieju pusiu yra maksimalus, bet siai dienai OKC turi visus pliusus savo puseje ir tikiuosi galingo starto!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)