Select your timezone: Select
Filosofas

Eurovizija - Islandija

05/10 19:00
Added 2016/05/06 09:18 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 6.7%
  • No Opinions: 26.7%
  • Voted: 30

Pick: Islandija (užims aukštesnę vietą nei Danija) @-175 10/10 10.00

Netgi per daug nesigaudant Eurovizijoj, o tik pasižiūrėjus į pusfinalio pasiūlą, galima pamatyti, kad Islandija vertinama kur kas geriau nei Islandija. Kad Islandija pateks į finalą koeficientas yra apie @1.40. Kad Danija pateks į finalą koeficientas yra apie @2.20. Taigi labai tikėtina, kad statymas bus laimėtas jau po pusfinalių, o jei ir ne, tai finale vis tiek Islandija turėtų būti aukščiau.

Man čia viskas paprasta. Islandijos daina yra geresnė, atlikėja geriau dainuoja ir pasirodymas yra įdomesnis. Danijos atlikėjų balsai nėra stiprūs. Šalies atrankoje daina nuskambėjo visai neblogai, bet, jei gerai girdėjau, tai ten buvo naudojami fonogramoje įrašyti vokalai, kurie sustiprindavo priedainio skambesį. Eurovizijoje tokių bajerių nebus ir daina turėtų skambėti kiek prasčiau. Pasirodymas vėlgi niekuo neypatingas – žada būti toks pats kaip šalies atrankose. Na ir pati daina tokia labai pagal Eurovizijos standartus parašyta. Islandijos daina kur kas orginalesnė ir šiuolaikiškesnė.

Manau, čia jokios staigmenos nebus ir Islandija nesunkiai užims aukštensę vietą nei Danija. Gaila tik, kad Unibet neleidžia daug pasidėt nemažindami koeficiento. Šį statymą taip pat galima rasti bendrovėse 888Sport ir 32Red. Šios bendrovės ir Unibet yra ta pati firma.

Danija: youtu.be/abiss5VZn14

Islandija: youtu.be/7xQxQRdZasQ
Papildyta:
Klaidos pataisymas:
Netgi per daug nesigaudant Eurovizijoj, o tik pasižiūrėjus į pusfinalio pasiūlą, galima pamatyti, kad ISLANDIJA vertinama kur kas geriau nei DANIJA.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)