Select your timezone: Select
Filosofas

Eurovizija - Belgija

05/14 19:00
Added 2016/05/07 21:20 | 0 thanks
  • Yes: 12.5%
  • No: 37.5%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 32

Pick: Belgija (finale užims 5-10 vietą) @550 3/10 +16.50

Nuo pat pradžių mačiau potencialą Belgijos dainoje. Labai džiaugiuosi anksti pasiėmęs @13 koeficientą už patekimą į TOP 10. Nuo to laiko koeficientas tik krito ir, manau, sėkmingai kris ir toliau, todėl rekomenduoju investuoti į šią dainą jau dabar. Man ši daina yra viena iš geriausių šiemet, todėl aš galiu būti nevisai objektyvus, bet štai mano argumentai.

„What‘s The Pressure“ yra labai linksmas disco-funk-pop kūrinys, kurį klausant man kyla noras kartu dainuoti ir šokti kaip kad klausant „Uptown Funk“. Alikėja Laura Tesoro yra labai fotogeniška ir simpatiška atlikėja. Dainos choreografija yra labai gera kaip tokiai dainai. Pasirodymas labai dinamiškas ir gerai nuteikiantis. Štai ir jis: youtu.be/B2rZZTLbLjo

Belgijos daina labiausiai konkuruoja su Bulgarijos ir Ispanijos dainomis, nes jos yra panašios. Visgi Bulgarija, nors jos daina ir gera, pakankamai susimovė su pasirodymu, nes choregrafija ir atlikėjos apranga tikrai nuvylė. Apie Ispaniją kažko labai blogo pasakyti negaliu, bet aš jų niekaip nematau dešimtuke ir Belgija iš šio trejeto, manau, sulauks daugiausiai balsų (ypač iš žiūrovų).

Jei pažiūrėsime į istoriją, tai į TOP 10 visada patenka viena kita linksmesnė daina. Puikus pavyzdys iš 2015-ųjų – Izraelis. Kol neprasidėjo pusfinaliai, Izraelis buvo vertinamas labai panašiai kaip Belgija šiemet. Pamenu, vienu metu netgi buvo galima gauti @1.90 koeficientą, kad Izraelis pateks į finalą. Finale Izraelis užėmė 9 vietą. 2014-aisiai panašaus tipo daina taip pat užėmusi 9 vietą buvo Danija. 2013-aisiais netikėtas patekimas į TOP 10 buvo iš Maltos. Žodžiu, kasmet į TOP 10 patenka bent viena ar dvi iš anksto nuvertinamos dainos ir šiemet tai galėtų būti Belgija. Galima pas TonyBet imti, kad daina pateks į TOP 10 su @5.50 koeficientu, bet, manau, labiau value imti, kad Belgija užims 5-10 vietą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)