Select your timezone: Select
Maistas

Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers

05/24 00:30
Added 2016/05/23 07:54 | 0 thanks
  • Yes: 26.3%
  • No: 31.6%
  • No Opinions: 42.1%
  • Voted: 38

Pick: Toronto Raptors (-3,5) @4.400 7/10 +23.80

Paskutinės prognozės buvo gan impulsyvios,prirašytos nesąmonių,tad nekilo ranka kurį laiką toliau rašyt. Taigi taigi. Bandom grįžti,o ką matome tai rimtą kofą,kuris kaip maistas sako yra 'value'.

Prieš seriją įsivaizdavau,kad Cavaliers turėtų nesunkiai laimėti,po pirmų dviejų rungtynių tai tik pasitvirtino ir įsivaizdavau 4;0 seriją,tuolab,kad Cavaliers neva playoff'sų rekordo siekė ir maniau tai juos motyvuos išvykoj. Na,teko nusivilti kuomet trečiose rungtynėse vis teko stebėti,kaip Clevelend'as bando kabintis į rungtynes kol galiausiai (bent jau kaip man pasiodė) po Biyombo block'o Irving'ui Cavaliers palūžo ar Raptors užsiplieskė. Žinoma,prie pergalės prisidėjo ir atkovoti kamuoliai Raptors naudai,galbūt DeRozan prasiautėjo ar Cavaliers per daug lengvų rungynių tikėjos.

Vis tik man susidarė vaizdas,kad Lowry galėjo dar geriau sužaist,kad Biyombo galėjo dar daugiau pelnyt. Ateinančias varžybas gaunam už Toronto pergalę 3,2@,už handicap'ą 4,4@. Pirmas įspūdis nebuvo teigiamas pamačius kaip Cavalier'iai tvarkosi su DeRozan,kaip Biyombo,Caroll geba pristabdyti James'ą. Torontui šios rungtynės Do-or-Die,su šiek tiek sekmės su užsivedimu,kuris matės pas Raptors praitose varžybose tikrai jie pajėgus pasipriešint Cleveland'ui.

Pasirinkau handicap,nes nelabai matau skirtumą nuo pergalės,jei pirmaus,tai pražangos išplės,tik game-winner galėtū jį sugadint.

Šiaip aš pats sakyčiau,kad Raptoriai verti kokio 2,4-2,6@ kofo,ne 3,2. Na,belieka laukt rungtynių

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)