Select your timezone: Select
Maistas

Vokietija - Outrights

07/02 19:00
Added 2016/06/10 17:15 | 0 thanks
  • Yes: 55.6%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 44.4%
  • Voted: 36

Pick: Vokietija (Užims 1-4 vietą) @1.950 8/10 +7.60

Ištikro tai sužavėtas siūlomais koficientais. Visų pirma,pridursiu,kad aš laikyčiau Vokiečius favoritais,o čia net ispanai statomi aukščiau vokiečių,kurie man pervertinti.Su prancūzais iki šio statymo laimėjimo jie neturi teorinių galimybių susitikt,tad tuo ir apsiribosiu,o statymo esmė,kad vokiečiai pateks į pusfinalį.

Taigi,jie yra C grupėj. Su jais kartu yra Lenkija,Ukraina bei Šiaurės Airija. Čia kalba eina apie pirmą vietą,į jų vietą teoriškai pretenduoja Lenkai bei Ukraina,tačiau įsivaizduočiau tik jei Lenkija sugebėtų įveikt Vokietiją,kartu ir su ukraina bei Š.Airija,kas įtakotų kitokią baigtį.

Užsižaidžiau gerai,toliau..: aštunfinalis jų laukia nesunkus,
1C vs 3ABF reiškia,kad jų oponentas bus 3 vietą užėmusi komanda iš A(Rumunija arba Šveicarija), B(greičiausiai,kad Rusija arba Velsas) arba F (Islandija?),taigi iki šios vietos,Vokiečių laukia vos ne lengviausias kelias iki ketvirtfinalių,nuo kurių ir priklausys ar bus laimėtas šis statymas.

QF3: M5 vs M6. (1E - 2D)
Vokiečiai prieš - va čia jau įdomiau: E grupėj dėl 1-2 vietos kovos Ispanija su Kroatija,kur lyg ir neaišku kaip ten gausis. D grupėj Belgija - Italija,kur taip pat sunku pasakyti kas ten išeis. Na nėra taip lengva čia logiškai išprognozuot kai oponentas dar lyg ir neaiškus,tačiau kad ir kaip benutiktų iš šių 4 komandų nelaikyčiau nė vienos prieš Vokiečius,o iki to laiko Vokiečiai turi vieną iš lengviausių kelių Euro2016,kas reikštų kad teoriškai mažiausia tikimybė - prisirinkt traumų,raudonų kortelių,išlaikyt tinkamą psichologinį nusistatymą.

Gal ir kažkiek grybauju,gal verčiau reiktų pasakyt,kad Vokiečiai yra laimėję 2014 pasaulio čempionatą,kad visa komanda prilygsta 100 milijonų sudarytam klubui,kad priešakį bus Podolski,Muller bei Gomez,ar kad visi žaidėjai iš didžiausių pasaulio klubų.

Taigi užtektinai pripasakojus pasakų,turim vieną patikimesnių Euro2016 statymų.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)