Select your timezone: Select
Maistas

France - Outrights

07/05 21:00
Added 2016/06/10 17:37 | 0 thanks
  • Yes: 80.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 20.0%
  • Voted: 10

Pick: France (Užims 1-4 vietą) @1.650 8/10 +5.20

Šitas biški trumpesnis. Prancūzai laikomi čempionato favoritais ir jie visą laiką žais pilnose sirgalių palaikomose arenose. Jų kelias iki pusfinalio yra rožemis klotas.

Grupė A. Albanai,Rumunai,Šveicarai. 2 vietą užimt galimybė yra,jei Šveicarai įveiktų prancūzus,nes Albanai ar Rumunai išties ne varžovai,Šveicarijos - Prancūzijos lygiųjų atveju,greičiausiai,kad vistiek išeitų prancūzai dėl geresnio įvarčių santykio.

Taigi išėję iš grupių etapo susidurtų su:
1A vs 3CDE,kas būtų C(sakyčiau,kad Ukraina,galbūt kažkokiais stebuklais Lenkija sugebėtų užimt 3),D(Turkija arba Čekija spėčiau),E(čia turėtų būt Švedija),iš šių trijų komandos šiokios tokios vidutiniokės,tačiau realios grėsmės nematau šiame etape.

Ir štai turim pusfinalį,kuriame pamatysim M8. 2B-2F nugalėtoją.
Ir čia yra vieta kuo man šis statymas patinka. Tiek B,tiek F nėra stiprios grupės. Ten turėtų pirmas vietas užimt Anglija su Portugalija,o antros vietos ten jau grynos vidutiniokės. Į jas pretenduoja:
2B - Velsas - Rusija
2F - Austrija,..na linkęs manyti,kad Austrija.

Ir be jokių netikėtumų,Pusfinalio varžovas neturi būti kokia kliutis,judėti toliau.
Statymui blogiausiu atveju gali pakenkti,jei kuri Anglija ar Portugalija užimtų antrą vietą grupėje,tačiau ir tai nereikštų,kad jis gali pralaimėti.

Šiek tiek apie Prancūzija: čempionatas vyks Prancūzijoje,tad galim sakyt kad kiekvienos rungtynes vyks namuose,turi vieną iš stipriausių puolimo arsenalų,į kurį net šypsena sukyla bežiūrint:ahh apsiribosiu pasakydamas: žvėrys iš stipriausių Europos klubų.
Bepridursiu,kad iškrist jie galėtų nebent pusfinaly,kur susitiks su Vokietija 😉

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)