Select your timezone: Select
tennisclub

Daniel Taro - Filip Krajinovic

08/26 09:00
Added 2016/08/26 06:13 | 0 thanks
  • Yes: 20.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 80.0%
  • Voted: 10

Pick: Over (21.0) @1.700 8/10 -8.00

Challengeris Italijoje,kuriame susitiks du pakankamai jauni žaidėjai,kurie tikrai dažnai linke į overius,aišku tarpusavyje nebuvo dar overio,bet dabar labai geros sąlygos,kad jis būtu. Panašaus amžiaus žaidėjai,lygis šiai dienai gal skiriasi,bet abu turėjo ir gerų atkarpų ir nelabai. Stilius žaidimo ir panašus ir yra nemažai skirtumų.
Japonas Daniel Taro turi labai ilgą ir gerą run'ą , tikrai ilgai per lengvai eina,turėtu ir nuovargis atsirasti ir psichologija suveikti,gal atsipalaiduos,bet žaidime jis tikrai žaidžia gerai. Turi neblogą padavimą, savo pirmo padavimo taškus stengiasi laimėti padoriu procentu,bet geriausiai sekasi jam ant return'o šiai dienai,tikrai moka breikinti varžovus,susikurti progas,jei tik varžovas ant padavimo sužaidžia silpniau.
Bet ir pats suteikia progų jį nubreikinti,ypatingai ant antro padavimo mėgsta atiduoti taškus.
Filipas Krajinovič - Ilgą laiką dingęs buvo,apie du menėsius,tačiau sugrįžo matosi neblogai,mače prieš Ungurą matėsi,gal nėra labai aktyvus,pritrūkdavo susižaidimo ir savęs įdėjimo į mačą,visgi laimėjo geru skirtumu,ten ir pats Unguras padėjo... Bet jau turi po biški įsiviažiuoti ir kibti į atlapus daugumai. Tuo tarpu pas jį padavimas pirmasis labai gerai ėjo vakar,tikrai dažnai padėdavo,antrasis taip pat neblogas buvo,pataikė tiek į kvadratą,tiek ace padarė,net išvengė dvigubų klaidų. Ant returno stovėjo pusėtinai,bet ir čia mum svarbu,kad savo imtu padavimus,gali returne mažiau dirbti,jei savo padavimus laimės.
Verta čia pabaigoje paminėti,žaidėjai abu daro ant molio dažnai overius, per paskutinius mačus pas Krajinovič buvo 8 overiai ir 9 underiai,pas Taro situacija kita clay,jis sužaidė dar daugiau mačų,bet overių tikrai netrūksta challengeriuose. Abu žaidėjai verti eiti toliau,tiek Filipas pilnas jėgų po ilgo laiko bando čia įsivažiuoti,tiek Taro gerame laikotarpyje,kuris beabejo negali būti visada lengvas,čia žaidėjai lygus,kodėl nepameginti overio.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)