Select your timezone: Select
alon

Valencia - Hapoel M. Jerusalem

10/19 18:30
Added 2016/10/18 22:06 | 0 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 6.7%
  • No Opinions: 53.3%
  • Voted: 30

Pick: Over (Valencia over 83.5) @-118 8/10 -8.00

Pažvelgus ką šiame mače siūlo book'ai, tai čia ryškiai už favoritus statomi ispanai. Valencia iš esmės išliko panašios sudėties, tik kad prarado Justin Hamilton, kuriuo pakeitė iš Unicajos Will Thomas. Tuo tarpu Hapoel šiemet iš esmės pakeitė komandos pagrindą.

Taigi į foras kažkaip nesinori lįst, nes nežinia kaip tie žydai šiemet atrodys tarptautiniuose frontuose. Bet atidžiau pažvelgus į Hapoel sudėtį, iš duotos pasiūlos man į akį krenta eit bandyt čionais už kažkurį tai overį, nes pas pastaruosius surinkti grynai puolančio tipo žaidėjai:
-Travis Peterson savo karjeroje atsiskleidė per pastaruosius keletą sezonų žaisdamas už Avtodor, kur buvo vienas jų lyderių. O kaip žinia Avtodor žaidė grynai ant puolimo ir varydavo ten nežmoniškais tempais, žvelgiant Europiniu mąstu. Ko gero buvo pati rezultatyviausia Europos komanda pagal vidurkius.
-Toliau Jerome Dyson. Jisai taip pat atsiskleidė žaisdamas už bėk-ir-mesk tipo komandą Dinamo Sassari, kuomet jie 2014-15 sezone iškovojo Italijos lygą. Po to perėjo į Italijos Torino komandą kur buvo lyderis, bet pati komanda baigė vienu prasčiausiu rezultatų lygoje.
-Taip pat daug kam girdėtas Terencey Kinsey irgi yra šioje komandoje. Visi žino, kad pagrinde jo tikslas komandose būna rinkt taškus ir gynėjas iš jo nėra koks tai superinis.
-Dar iš NBA atėjo Amar'e Stoudamire, kuris tikrai nėra gynybos ąsas ir šiaip jau net savo karjeros pike labiau garsėjo puolimu o ne gynyba.
-Dar pridedu prie šios kompanijos 2 jau veteranus Eliyahu ir Halperin bei Curtis Jerrels.

Taigi Hapoel iš viso turi net 6 amerikonus. Man nesišviečia kaip jie čia galėtų būti gynybinė komanda, juolab, kad pačioje Izraelio lygoje vyrauja overin'ės rungtynės. Apie Valencia neišsiplėsiu, nes daugelis ir taip žino, jog ši komanda dažnai mėto daug taškų. Pasvarstęs su kuriuo overiu geriau eit, nusprendžiau imt galbūt kiek saugesnį atrodantį namų total'ą, nes jau daugiau žinome ko galima iš Valencijos puolime tikėtis. Tuo tarpo pas žydus surinkta praktiškai nauja sudėtis, plius bus dar pirmas debiutas Europos turnyre šiemet, tai atrodo ne taip saugiau, nors ir tie patys Hapoel manau gali permest savo duotus 73.5 taškus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)