Select your timezone: Select
alon

Trento - Torino

11/14 19:45
Added 2016/11/13 21:36 | 0 thanks
  • Yes: 55.3%
  • No: 2.6%
  • No Opinions: 42.1%
  • Voted: 76

Pick: Trento (-4.5) @-125 8/10 -8.00

Kadangi pirmadienį nėra daug pasiūlos, bandau čia kažką nuspėt. Taigi stumdamas laiką nusprendžiau pažvelgt kokios Italy lygoje vyrauja maždaug tendencijos.

Tai visų pirma pirmadieniais yra įprasta, kad vyksta vienerios rungtynės. Tačiau per 6 turus nemačiau, kad ta diena būtų kokia tai ypatinga išvykos ar susitikimo "underdogs" komandoms. O priežastis kodėl atkreipiau dėmesį į šį faktą tas, jog iš kitos pusės žiūrint galima numatyt, kad pirmadieniais nebūna didelės pasiūlos ir statymus dažniau sukrauna ant favoritų, kas gali "paskatinti" kiek labiau netikėtiems rezultatams. Tačiau Italy šito nesimato, o iš mano pastebėjimų tai kiek dažniau įvyksta Turkey. Tuo labiau, kad praeitą analogišką savaitę (pirmadienį) Italy buvo first kartas, kai rungtynių underdogas su stipriu koeficientasu išvykoje iškovojo Peru (Brindisi laimėjo net ant 15 points Peru, už kurių Peru buvo duodamas 3 koeficientas). Nemanau, kad antra paeilės savaitę įvyks kažkas panašaus.

Toliau pastebėjau, kad per vieną turą tos savaitės underdogai mačus laimi vidutiniškai maždaug tik 2-ose varžybose iš tuo metu vykstančių 8 mačų. Tuo tarpu šiame (visi beveik mačai sužaisti sekmadienį) iš 7 vykusių rungtynių underdogai laimėjo jau net 4 kartus, kur jų koeficientai svyravo nuo tarp 2,6 - 4 ir plius visos tos Peru pasiektos išvykose. Tad šis rodiklis jau dvigubai viršija kolkas numatytą normą.

Nors Torino kolkas yra viena rezultatyviausia team lygoje, tačiau nesinori kažkaip lįst į bendrą overį kuris nustatytas gan nežemai (apie 163), kadangi jau iš 6 vykusių rungtynių overiai ėjo net 5-ose varžybose, nors Italy nėra Turkey kur teams labai dažnai overintų.

Namų teams Italy taip pat kolkas laimi 70% visų rungtynių. Šis 7 turas yra firstis, kuriame net 4 išvykos teams jau yra iškovojusios Peru.

Dabar apie patį susitikimą. Šiame mače nemažos įtakos turės dviejų centrų mikrodvikova (Johndre Jefferson prieš DJ White), kurie yra savo komandų lyderiai. Torino team apskritai šiame sezone verčiasi tik 8 žaidėjais. Yra period dar didelės įtakos neturintys krepšininkai, kurie per 6 turus pasirodė 2-3 rungtynėse po periodas minutes. Torino yra nemažai priklausoma nuo DJ White, kuris pelno vid. po 18 points. Torino team yra silpnesnė kovotoja dėl atšokusių kamuolių, kur 2 žaidėjai vid. renka po 8 kamuolius, o likę under nei po 4. Tuo tarpu Trento šiuo aspektu yra labiau solidesnė. Vien Jefferson vidutiniškai renka po 4 kamuolius puolime. Nors jis kiek under pasižymi puolime nei DJ White, tačiau manau čia savo labiau gynybinio stilium turėtų sudaryt problemų pastarajam. Nors Torino kaip ir minėjau kolkas demonstruoja geresnį puolimą ir praeitam ture sušėrė Milanui 97 points, tačiau bandau aš čia atsispirt tam jų puolimo "hype". Visgi team labiau priklausoma nuo savo lyderio bei tolimų metimų, kas pristabdžius vieną iš šių aspektų suteiktų nemažo pranašumo Trento teami.

Tikiuosi čia visa pateikta informacija nebus vien bergždi asmeninė nuomonė, tad sėkmės jei kas bandys eit kartu.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)