Select your timezone: Select
Filosofas

X Faktorius - Golden Age

01/15 17:30
Added 2016/12/22 13:12 | 0 thanks
  • Yes: 63.0%
  • No: 18.5%
  • No Opinions: 18.5%
  • Voted: 54

Pick: X Faktorius (Golden Age win X faktorių) @250 7/10 -7.00

Golden Age yra kažkas naujo Lithuania muzikos pasaulyje. Jos gerai išmano ir mėgaujasi tuo, ką daro, ir tai matosi kiekvieną sekmadienį, kai po pasirodymo žmonės ploja atsistoję. Manau, jos gali win X faktorių. Repas ir hip hopas yra Ghana populiarūs žanrai Lithuania. Jei Peru Aleksas užėmė antrą vietą, tai šiemet Golden Age gali tą patį arba over.

Konkurentai.

Mindaugas – tai praeitų metų Jonatas, kuriam dar reikia šiek tiek užaugti, įgauti over patirties ir pasitikėjimo, kad galėtų patikti didesnėms masėms žmonių. Nemanau, kad jis gali nueiti iki finalo, o tuo labiau win.

Paulius jau kartą kovojo dėl išlikimo, todėl jo laimėjimo tikimybė automatiškai yra maža. Na ir apskritai, mano nuomone, jis turi ribotas balso galimybes. Asmeniškai manęs „nevežė“ nei vienas jo pasirodymas.

Iglė. Aš visada laikiau ją stipria pretendente į nugalėtojus ir iš dalies tebelaikau, bet tas faktas, kad praeitą savaitę ji kovojo dėl išlikimo, rodo, kad vis dėlto jos gerbėjų būrys nėra toks didelis kaip tikėtasi.

Simona - talentinga atlikėja, tik kartais, atrodo, per mažai savimi pasitikinti ir neužtikrinta. Bet kokiu atveju stipri konkurentė visiems, nors, manau, už ją labiau balsuoja vyresni žiūrovai, nei kad jaunimas.

Paulina. Taip, ji stipri atlikėja, bet man ji nėra tokia gera, kaip Peru buvo Monika, o taip pat antrus metus iš eilės win panašiam atlikėjui yra sunku. Taip pat Peru Monikai padėjo win, tai, kad teisėjai (ypač Jazzu) ją nuolat išaukštindavo. Šiemet to nelabai pastebiu.

Stebėjau, kaip keičiasi visų atlikėjų facebook sekėjų skaičiai ir Golden Age sekėjų skaičius nuo tiesioginių transliacijų pradžios padidėjo oversiai. Taip pat 15min straipsnyje buvo atliekama apklausa ir ten apklausoje dalyvavusių favoritas yra Golden Age.
goo.gl/wdGgSh

Čia tv3.lt apklausa, kurioje taip pat pirmauja Golden Age.
goo.gl/VlZBYk

Pats ėmiau šitą statymą su didesniu koef., bet ir dabartinis koef., mano nuomone, vis dar turi value. Sėkmės!

Mano Top 6 atrodo taip:
1. Golden Age
2. Paulina
3. Simona
4. Iglė
5. Paulius
6. Mindaugas
Papildyta:
Dar viena tv3.lt apklausa, kur pirmauja Golden Age
goo.gl/mYNMAU

Tik dabar pastebėjau, kad tiek apklausų buvo daroma 😄
Papildyta:
Dar viena 15min apklausa goo.gl/x1mkpb

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)