Select your timezone: Select
alon

Galatasaray - Darussafaka

01/02 18:00
Added 2017/01/01 12:00 | 0 thanks
  • Yes: 54.5%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 45.5%
  • Voted: 22

Pick: Over (Galatasaray over 76.5) @-118 9/10 -9.00

Dabar kai po naujųjų metų Deon Thompson paliks Galatasaray (jau anksčiau buvo paskelbta apie jo Peru į Crvena Zvezda, bet dar porą savaičių "sėdėjo" Galatasaray komandoje turbūt ne su didžiausia motyvacija), pagaliau komandoje pradės "slogti" ta suirutė su žaidėjų prametinėjimais. Pastarasis amerikonas nepasižymėjo Turkey komandoje ir tebuvo tik atsarginis krepšininkas. Šiuo metu visi pas Galatasaray yra sveiki, įskaitant praeitam ture sugrįžusį vieną Galatasaray top scorer'į Austin Daye, kuris Eurolygoje vos 5-ias rungtynes tesužaidė. Į įžaidėjo poziciją dar pasikvietė šiemet vieną Italy lygos atradimų Bruno Fitipaldo, kuris žibėjo Capo d'Orlando komandoje ir praktiškai laikė komandą lygos top8 ribose su 15tšk ir 7.5asistais. Būtent pastarasis rodiklis man rodo, jog su laiku turėtų labiau tikt prie teams sudėties nei "first-shoot" tipo buvęs Gala įžaidėjas Dentmon.

Dabar apie patį over'į, tai sakyčiau kaip namų teami labai įmanomas variantas, kadangi šiemet per 15 sužaistų namų rungtynių šio overio nesumetė tik 3 kartus. 2 iš jų įvyko paskutiniose 2-ose rungtynėse, bet ir ten underinta vos 1-2 points, o prieš Anadolu žaidė išvis praretėjusiomis gretomis (be Daye ir Micov). Šiame sezone jau buvo susitikusios both teams, kur žaidė ko ne identiškomis sudėtimis, kurios bus ir šiame mače, bei ten 84-81 laimėjo Galatasaray. Darussafaka nepasižymi originaliu žaidimu bei dažnai atakas vysto per individualius savo žaidėjų sugebėjimus, kur ypač jų lyderiai nepiktnaudžiauja mėtyt vos atsiradus menkiausiai progai.

Nepaisant užėjusios šiokios tokios krizės komandoje, aš vikiuosi, jog bent puolime Galatasaray sugebės gerai sužaist, turint mintį jog visi žaidėjai yra sveiki bei žaidžiama namų arenoje, kur fanai palaiko savo ekipą ko ne aktyviausiai visoje Turkey (Fenerbahces būtų pirmi).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)