Select your timezone: Select
Sherbis

Haka - JJK

01/28 12:00
Added 2017/01/28 10:45 | 1 thanks
  • Yes: 50.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 50.0%
  • Voted: 4

Pick: Haka @138 7/10 +9.66

Finland taurė.

both ekipos pradėjo savo taurės periodones praėjusią savaitę. "Haka" po rungtynių pabaigoje praleisto goal sužaidė lygiosiomis su "Lahti", vienais iš taurės favoritų. "Haka" žaidžia žemesniame Finland divizione ir šį sezoną sieks tik vieno sugrįžti į aukštesnį, tam jie pasikvietė ankstesnį trenerį K. Armstrong. Be taurės varžybų sužaidė draugiškas varžybas su žemesniame divizione rungtyniaujančiais HJS ir laimėjo rezultatu 6-0. team pasižymi gera gynyba, tačiau silpnas puolimas, tad įsigijo iš "Lahti" puolėją K. Multanen. Taip pat įsigijo P. Ahola ir V. Starck, kurie šiandien gal būt debiutuos.

JJK taip pat praėjusį sezoną žaidė žemesniame divizione, tačiau jį laimėjo ir grįžtą į stipriausią Finland lygą. Tačiau abejoju ar čia sugebės ką padaryti, be to, kad kovos dėl išlikimo. Sunku kažką spręsti sezono pradžioje apie komandą, tačiau pirmose taurės rungtynėse žaista su KuPS ir pralaimėta rezultatu 9-1. team kamuoja finansiniai sunkumai, parduota daug svarbių žaidėjų, o jiems pakeisti nupirkti dar neišbandyti aukštame lygyje. Kaip matome, iš rezultato lygis tikrai dar ne tas. Bendrai paėmus JJK šį sezoną silpnesnė, negu buvo Peru. Ir kažką padaryti "Veikkausliiga" lygoje bus begalo sunku.

Praėjusį sezoną šios ekipos "Ykkonen" lygoje susitiko 3-ris kartus, 2 kart laimėjo JJK, ir kartą Haka. Per visus mačus bendrai susumavus buvo pasiekta 16-lika įvarčių. Tad čia ir over gražiai atrodytų, tačiau einu su namais, kadangi pirmose rungtynėse atrodė tikrai gerai, žaidžiant prieš stipresnį varžovą, plius ir team atrodo stipriau nei Peru.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)