Select your timezone: Select
Sherbis

Chiapas - U.A.N.L.-Tigres

01/29 23:00
Added 2017/01/29 16:52 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 100.0%
  • Voted: 2

Pick: U.A.N.L.-Tigres @-105 8/10 -8.00

Mexico. Primera divizionas. 4-tas turas.

Tigres - vienas bettersių ir turtingiausias klubas Mexico. Jie turi bettersią vienuoliktuką lygoje, bettersią rezervinę komandą. Plius vakar įsigijo Eduardo Vargas'ą, tačiau jis šiame mače dar nepadės. "Tigres" pradėjo sezoną sunkiai ir tam yra priežastis, gruodžio 26d. laimėjo titulą ir per dvi savaites pasirengti ir Peru naujam sezonui, tikrai nėra lengva. Pirmus du turus, treneris leido pailsėti visiems starto žaidėjams, tai viena pagrindinių priežasčių kodėl per du mačus surinktas tik 1 points. Na bet praėjusią savaitę pamatėme "tigrus", kaip įpratę, derbį prieš "America" scoreti 4 įvarčiai ir laimėta rezultatu 4-2.

"Chiapas" viena silpniausių komandų Mexico, nors ir rodo šiame sezone kažkokius teigiamus rezultatus per dvi varžybas 3 points. Pagrindinė teams problema - puolimas, po to kai team praėjusiais metais pardavė neblogų atakuojančių žaidėjų, pas team neliko kūrybingų žmonių ir puolimas pasidarė visiškas 0. Naujam sezone 1-0 laimėta prieš "Toluca", tokiu pat rezultatu pralaimėta "Pachuca" bei taurėje "Potros", ir 1-1 sužaista su "Necaxa". team išvykose sustato į vartus autobusą ir tikisi bent points nugvelbti iš varžovų, tuo tarpu namie žaidžia šiek tiek atviriau.

Tad dėl to ir tikiuosi šiąnakt svečių Peru, kadangi "Chiapas" namie ne taip konkrečiai ginasi, plius "Tigers" praėjusį sezoną buvo bettersia komandą žaidžianti išvykose, plius pagrindiniai žaidėjai jau grįžo į rikiuotę bei viliuosi pagaliau A. P. Gignac prašaus, kadangi paskutiniame mače nepasinaudojo periodomis auksinėmis progomis.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (1)

Comments (0)