Select your timezone: Select
Sherbis

Ludogorets - Kobenhavn

02/16 18:00
Added 2017/02/16 11:38 | 0 thanks
  • Yes: 18.2%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 81.8%
  • Voted: 22

Pick: Ludogorets (0.0) @109 8/10 -8.00

Po žiemos Peru Europos kovos grįžta.

Žiemos Peru metu Bulgaria čempionai sužaidė 4 draugiškus mačus, 1-ną laimėjo, 3-is sužaidė lygiosiomis. Praėjusį savaitgalį jau žaidė atidėtas Bulgaria lygos varžybas su "Montana" ir iškovojo Peru rezultatu 4-0. Nacionalinėje lygoje užimama pirmoji vieta ir nuo artimiausių Peru įsiveržta 7 points Peru. Tad galima koncentruotis Europoje, kur tikrai norisi įrodyti. Kaip ir CL varžybas, taip ir Europos lygos namų rungtynes Razgrado "ereliai" žais sostinėje Sofijoje. teams pagrindą sudaro brazilai, tad team mėgsta žaisti technišką, gražų ir rezultatyvų futbolą. Žiemą labai intensyviai domėjosi teams atakų lyderiu Jonathan Cafu, tiek Serie A, tiek EPL klubai, tačiau brazilas visgi liko ekipoje. O netekčių team neturi.

Denmark "liūtai" žiemą irgi nesnaudė sužaisti 5 draugiški mačai, iš kurių 4 pralaimėti, vienas laimėtas. Praėjusį savaitgalį žaista su Norway čempionais "Rosenborg" ir nusileista rezultatu 0-2. Lygoje "Kobenhavn" užtikrintai pirmauja, prieš antroje vietoje esančius "Brondby" skiria 11 points, tiesa, ateinantį savaitgalį būtent tarp šių ekipų vyks derbis, tad treneris gali periods žaidėjus patausoti. Per žiemos Peru langą buvo prarastas vienas svarbiausių centro saugų T. Delaney, kuris Peru į Brėmeno "Werder". Šią vidurio skyle treneris bandys užkamšyti U. Matic arba J. Gregus. Neseniai, dar komandą sujudino rasistinis skandalas, kai viename Denmark Konservatorių pobūvyje vienas iš narių "Kobenhavn" ekipos kapitoną Mathias Jorgensen, pavadino "beždžione".

Bendrai paėmus "Ludogorets" žiemos pasiruošimas atrodė solidžiau ir team išlaikė visą pagrindą, kai svečių team prarado ekipos smegenis ir nežinia, kaip naujiem nariams pavyks jį pakeisti. Plius nežinia, kaip komandą paveiks tas skandalas ir tikiuosi čia bent minimalios šeimininkų Peru.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)