Select your timezone: Select
Sherbis

Sevilla - Leicester

02/22 19:45
Added 2017/02/22 15:21 | 0 thanks
  • Yes: 66.7%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 3

Pick: Over (Geltonos kortelės 4.5) @110 8/10 -8.00

Pradžiai apie teisėją prancūzą Clement Turpin. Žiūrint į GK parodomą kiekį nacionalinėje lygoje atrodo silpnai 2-3 GK per rungtynes, bet pripažinkime, prancūzų lyga nuobodi, ten mažai vyksta veiksmo, tai atitinkamai ir kortelių nėra už ką dalinti. Dabar pažiūrim į teisėjautas varžybas tarptautinėse arenose ir iškart smagiau pasidaro, per 9 varžybas 8-niuose parodė ne under 4-rių GK, tik paskutiniame mače tarp Miuncheno "Bayern" ir "Atletico" parodė vieną, tačiau tos varžybos nieko nelėmė, tad nieko keisto dėl to.

"Sevilla" puiki proga kažką įrodyti CL ir prasimušti toliau, o ne tik rodyti gerus rezultatus Europos lygoje. team gerai sukomplektuota, nacionalinėje lygoje rezultatai geri, dar vis kovojama su "Barcelona" ir "Real" dėl čempionų titulo. Šį vakarą teami dėl GK negalės padėti Mercedo ir dėl traumų Pareja su Fernandezu. "Sevilla" daug žaidėjų karšto būdo, dėl to renkama kiekvienose varžybose nemažai GK, per paskutines 10 varžybas, devyniose varžybose buvo įspėti ne under nei du ekipos žaidėjai. Tik apseita be kortelių varžybose Karališkos taurės, kur varžovai buvo sutriuškinti rezultatu 9-1. Tad šiandien manau iš namų ir sulauksime nemažiau nei dviejų GK.

"Leicester City" - vienas iš trijų likusių anglų klubų. Turi proga kažką įrodyti Europoje. Nors žinoma, jau įrodė, kai grupėje užėmė pirmąją vietą, tačiau pripažinkime, varžovai nebuvo patys stipriausi. Nacionalinėje lygoje nieko gero šiemet nenuveiks, svarbu tik neiškristi. FA taurės iškrito šį savaitgalį. Tad viskas koncentruota tik į CL. Nežais šian M. Wague, tačiau jis ir taip daug nežaidžia, taip pat po klaustuku I. Slimani ir L. Ulloa pasirodymai. Komandą slėgs įtampa, kadangi, kaip ir naujokai tokiuose vandenyse ir team bandys pasiekti bettersius rezultatus, pirmiausia pas juos akcentuojama gynyba, tad stabdys techniškus varžovus pražangomis, kas eis ties GK. O dar jei eis žaidimas ne pagal jų scenarijų, tai manau galim išvysti ir ne tik GK.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)