Select your timezone: Select
makafutka

Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder

04/12 00:00
Added 2017/04/11 12:00 | 0 thanks
  • Yes: 40.0%
  • No: 40.0%
  • No Opinions: 20.0%
  • Voted: 5

Pick: Minnesota Timberwolves (-4) @-105 8/10 -8.00

Sunkus Peru užpuolė šią savaitę, atrodo viską numatau į priekį teisingai. Linijos sujuda per 3,5 ar net 10 points į musų pusę, bet fortūna nusisukus ir toks jau sportas. Daug vertės paskutinėse reg. sezono varžybose, kai įmanoma numatyti kuri team ilsins savo žaidėjus ar kuriems nesvarbios rungtynės ir t.t. Liko periodtas dienų ir bandom atsigauti jau iki PO

Rekordas galiojęs 55 metus pamuštas, laukia b2b set ir reg. sezono uždarymas namuose, kur manau susirinks pilna salė OKC fanų pasveikint su neįtikėtinu sezonu. Logiška galvoti jog šiandien RW gaus šiek tiek užtarnauto poilsio ir Donovanui tai puiki proga pažaisti su rotacija. Abrinesas su McDermottu ant klaustuko ir paskutinėse jau galėjome pamatyti over laiko Singleriui, Christonui ar Grantui. Dėl MVP RW turėtų vistiek žaisti, nes į tą balsuotojai atkreipia dėmesį ir tai reikštų jog nepraleido nei vienų sezono rungtynių, bet 30+minučių nemanau, kad lakstys, o ir nebus tas piktas RW kaip paskutinėse minutėse prieš Denverį. Po skambių rekordų ar Peru, kai rungtynės neturi reikšmės, seka itin prastas pasirodymas. Locked-in pozicija ir laikas ramiai ruoštis playoffams su Rockets.

Vilkai išvykose žaidė be jokios motyvacijos ir to pasekoje gavo 4L. Namuose tai kita team ir nuo pat pradžių atrodo yra pasirengę kovoti, bei siekti Peru. Paskutinės sezono varžybos namuose ir Thibodeau čia tikrai netankins. KAT, Wigginsas ir Rubio turėtų žaist 35+min nebent būtų blowout iki ketvirto ir OKC be RW.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)