Select your timezone: Select
tadulis18

Lithuania - Slovakia

06/10 18:45
Added 2017/06/08 05:46 | 1 thanks
  • Yes: 76.9%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 23.1%
  • Voted: 13

Pick: Slovakia (Slovakia win ir Total 2.5 under) @220 5/10 -5.00

Labai neblogas ivykis. Po vieno kolegos prognoze jau rasiau, kad tikiuosi pakankamai ramiu rungtyniu. Visos kalbos, kad Lithuania tai svarbiausios rungtynes norint patekti i WC - absurdas. Musu nacionaline team dar nepribrendo kovai su elito rinktinemis atrankoje, tai kokia kalba gali buti apie finalini stage? Gerbiu musu zaidejus, ju pastangas, atsidavimo, prie to negalima prikibti. Bet yra ir kitas faktorius - meistriskumas. Meistriskumas apibudina zaidejo pajeguma, lygi, galimybes. Jeigu placiau tai galima skirstyti i technini, taktini, atletini parengtuma, psichologinius aspektus (lyderyste, susitvarkyma su stresu, motivacija). Turbut, niekas nepaneigsite, jog daugumoje aspektu mes nusileidziame ir pakankamai zenkliai.
Kitas dalykas tai, jog pasigedau draugisku rungtyniu. Taip to nedare ir musu varzovai, bet daugelis ju zaideju savo klubuose zaidzia maksimaliai. Tuo tarpu musu bettersieji daznai atvaziuoja su futbolo praktikos trukumu. Edgaras Jankauskas pabreze, kad pirmoje akistatoje prastai tvarkemes savo baudos aiksteleje, tiesa pasakius problemu, jau turejome siekiant spausti priesininkus ju pirmoje zonoje (vartininko ivedimas i zaidima gynejams). Taip pamenu, jog periodta kartu pavyko pavojingai spustelti, taciau veliau tai tapo visiskai neveiksminga. Buvo periodta epizodu kai Slovaku gynejai issuka kamuoli is pressingo dviese pries keturis ar trise pries penkis, taip sukurdami pranasuma priekyje.
Kitas dalykas tas, jog net kai atsilikinejome 3-0 o veliau 4-0 Slovakai nesuteike net menku sansu pasizymeti. Auksta koncentracija iki rungtyniu pabaigos, lemia profesionalumas!

Slovakai supranta rungtyniu kaina ir savo galimybes. Triuskinti varzovo neprivalu, svarbu trys points. 1 ar 2 ivarciai viska sudeliotu i savo vietas, kai tuo tarpu turetu galimybe ramiai pakontroliuoti kamuoli. Be to, galejome isitikinti rungtynese su Malta kai Lithuania sveciai suteike sansa zaisti pirmu numeriu, o tai parode dideles spragas musu build'upe. Atakos daznai gaudavosi nelogiskos, ivarciai scoreti is standartiniu padeciu, kitas dalykas buvo iskelta ir lazybu rizika.

Zinoma, Lithuania neturi ka prarasti. Asmeniskai, noretusi matyti patrauklu akiai futbola, bet turbut, viskas priklausys nuo to kaip ir kiek leis varzovas zaisti. Prognozuoju 0-1 arba 0-2 galutini rungtyniu rezultata.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)