Select your timezone: Select
juodaodis

Dallas Wings - Seatlle Storm

07/02 00:00
Added 2017/07/01 17:33 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Over (-4 Dallas Wings) @-109 8/10 -8.00

WNBA. Šią naktį varžybos periodasi į Dallasą, kur susitinka vietos Wings team prieš Seattlo Storm ekipą. Apžvelgiant turnyrinę lentelę: rytų konferencijoje teams šiuo metu kovoja dėl vietos patekimo į atkrintamąsias, tad varžybos ypač svarbios bothejoms komandoms, kadagi tarpusavio varžybos lemti gali patekimą toliau. Kadangi Lynx ir Sparks šiuo metu sužaidę 12-13 varžybų turi vos periods pralaimėjimus ir į atkrintamąsiais manau tikrai pateks, o Stars team sunkiai, kaip ir praėjusiais metais žaidžia ir šiuo metu pralaimėjo net 14/15 žaistų varžybų. Taigi lieka trys teams: Mercury bei šiandien besivaržančios Wings ir Storm. Viena iš jų lieka už atkrintamųjų rybų.
Storm šiais metais ypač yra sunku kovoti išvykose. team vos kartą iš šešių žaistų varžybų sugebėjo namo parsivešti Peru ir tai pavyko tik prieš jau mano minėtą autsaiderę Stars komandą. Wings šiuo metu turi 4 Peru iš eilės. Prieš tai team tik po pratesimo pralaimėjo Libery, o Peru patirtos ir prieš autsaiderę Stars ir pries bettersią šiuo metu rytų komandą Mystics ir Connecticuto Suns komandą, kuri iki susitikimo su Wings turėjo 5 win seriją.
* Storm ekipos narei Sue Bird trūksta vos dviejų rezultatyvių Peru u2500. Šiuo metu vos viena žaidėja yra Peru šią kartelę (jau baigusi karjietą portugalė Ticha Penicheiro- 2599).
* Wings team žaidė paskutiniąsiais varžybas prieš savaitę, tad atsistatyti laiko tikrai užtekti turėjo. O Storm žaidžia trečiasias varžybas išvykoje iš eilės. Laimėjo vos vienas iš paskutinių 7 varžybų.
* Statistikos bothejų komandų beveik įdetiškos, tik Wings turi pranašumą puolime, vidutiniškai atkovoja 4 kamuoliais over nei Storm. both teams žaidžia startiniu mažu penketu kurį sudaro po dvi gynėjas ir tris puolėjas. Storm teami nepavyko rasti galinkos žaidėjos centro pozicijai, o Wings ekipoje traumą patyrė Courtney Paris. Tačiau tiek viena, tiek kita team puikiai išnaudoja sunkiasiais krašto puolėjas (Breanna Stewart SEA 4 lygoje pagal atkovotus kamuolius, Glory Johnson DAL - 5 lygoje.)
Manau kova bus gan įtemta, bet tiek namų sienos, tiek paskutiniu metu Storm teams pralaimėjimų serija bei kiti faktoriai turi šiandien įtakoti Wings teams Peru.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)