Select your timezone: Select
alon

Capo d'Orlando - Saratov Avtodor

10/02 19:00
Added 2017/10/01 17:02 | 1 thanks
  • Yes: 62.5%
  • No: 6.3%
  • No Opinions: 31.3%
  • Voted: 16

Pick: Saratov Avtodor @120 8/10 -8.00

Mačo winner periodauja į Čempionų lygos grupių etapą.

Šiemet su Avtodor sudėtimi yra aiški spraga priekinėje linijoje dėl ūgio stygiaus ir turbūt daugelyje rungtynių turės problemą dėl atšokusių kamuolių. Kaip ir visada, teams pagrindas yra amerikonai, tačiau iš 6 turimų legionierių vos 2 ūgis siekia virš 2 metrų. Tačiau po metų Peru susigražino iš UNICS Artemą Klimenko (215cm ūgis), kuris prieš tai porą sezonų Avtodore buvo vienas pagrindinių atsarginių žaidėjų. Tačiau atsižvelgiant į dabartinį oponentą, tas ūgio stygius neturėtų problema, kadangi varžovų priekinė linija yra gan slabna. Buvęs žalgirietis Mario Delas (207cm) yra pagrindinis teams centras, kuris taip per karjerą ir nepasiekė aukšto lygio. Dar ant suolo turi 210cm Wojciechowski, kuris per savo karjerą tėra atsarginis aukštaūgis.

Peru Capo d'Orlando buvo viena iš didesnių staigmenų Italy lygoje, tačiau šiemet visi išsiskirstė (išskyrus Mario Delaš). Ko gero vienintelis rimtesnis pastiprinimas offseasone pas juos yra Damien Inglis. Žiūrėjau first tarpusavio rungtynes tarp Avtodor-d'Orlando komandų, tai kas krito į akį, jog pas italus nėra daug žaidėjų kurie pasižymėtų stipriais individualias sugebėjimais. Pagrindinis įžaidėjas yra 32 metų turkas, kuris karjeros reziume atstovaujamų komandų yra gan gera (praktiškai buvo visuose turkų granduose ir paskutinį sezoną atstovavo Alba), tačiau statistiškai pasižymėdavo kiek ryškiau tik pastaruosius porą sezonų Alboje ir Besiktase po 8~ points per mačą. Turi dar starto penkete Lithuania 19metį Arnoldą Kulboką bei dar vieną juodaodį legionierių kuris atvyko iš Hungary lygos. Atsarginių suolas gan trumpas ir pagrinde žaidžia 8 žaidėjai. Taigi bendrai sakant ši team nėra labai atletiška ir Inglis yra ko ne vienintelis individualiau išsiskiriantis žaidėjas. Pagrindinis įžaidėjas Atsur neforsuoja įvykių ir team žaidžia labiau lėtesnį pozicinį krepšinį. Tie patys bookai šiemet Capo d'Orlando Italy priskiria prie vienų silpnesnių komandų. Prieš šios serijos pradžią prieš Avtodor, rusai buvo akivaizdžiai vertinami kaip klubas, kuris pateks į kitą etapą su 1.35~ koeficientasu kažkur. Taigi nors ir pirmos rungtynės baigėsi tik 70-69 Avtodoro Peru, bookai vis vien nelaiko lemiamame mače namie jų tokiais ryškiais favoritais, nors teturi vos 1 points deficitą.

Dabar apie Avtodorą, tai komandoje yra over individualiai stipresnių žaidėjų (dėl kurios priežasties pagrinde ir bandau aš čia eit su Avtodor Peru, nes italų žaidimas Nepal didelio įspūdžio). Ir nors šią komandą tempia praktiškai vien amerikonai, tačiau nėra visi tokie "tankai", kurie nieko aplinkui nemato ir kiekvienas pats veržiasi link krepšio išmest kokią nesamonę. Iš praeito sezono išlaikė Frazer, kuris yra vienas lyderių, bei iš UNICS įsigijo Coty Clarke, kuris praeitamet turėjo tapt vienu Unics lyderių, tačiau dėl traumų turėjo gan blankų sezoną ir šiemet išnaujo bando įrodinėti savo vertę. Jis kartu su Frazier ir bus ko gero tie tikri teams lyderiai. Clarke apskritai yra toks "all-around" tipo žaidėjas, kuris ne tik sugeba 1vs1 žaist, bet ir gan gerai kovoja dėl kamuolių kaip SF/PF žaidėjas bei gebantis atlikt apie 3 assistus per rungtynes. Įžaidėjo pozicijoje turi vos 175cm įžaidėją, tačiau jis gan judrus ir staigus bei prieš tokią komandą kaip Capo d'Orlando neturėtų būt toks didelis "liability" gynyboje. team sakyčiau dar turi rezervo, kadangi dar vienas amerikonas, kuris sakyčiau šiame sezone kolkas visai neatsiskleidė Saratove, tai Micah Downs, kuris prieš porą sezonų tame pačiame Avtodore rinko po 12 points kaip vos 4ta-5ta opcija puolime (tuo metu dar turėjo Courtney Fortson, kuris sekančiais metais buvo vienas lyderių Banvite; Travis Petterson; Jeremy Chappel, Kyrylo Fesenko - praktiškai visi žaidėjai kurie atsiskleidė Avtodore ir po jų iškeliavo į stipresnius EuroCup lygio klubus). Per tuos 2 sezonus taip pat buvo atitinkamai savo klubuose top scoreris po 14 points tiek Italy vidutiniokėje Caserta, tiek France Orleans klube. Apibendrinant Avtodorą, tai team išlaikiusi tą patį žaidimo braižą žaist greitesnį krepšinį. Taip pat klube vos ne visi žaidėjai gali pataikyti iš toli. Tarpsezonyje dar įsigytas rusas Maxim Sheleketo kuris yra vienas teams top snaiperių.

Pirmose rungtynėse praktiškai 3 periodnius Avtodor turėjo vadžias savo rankoj su 8-12 points handicaps, tačiau antroj rungtynių dalyje laisvi išmesti italų klubo tritaškiai, greitai susirinktos Avtodor komandinės pražangos (kas lėmė nemažai atliekamų baudų metimų italams) bei užstrigęs puolimas (vos 28 points per antrą rungtynių pusę), pavertė galutiniam rezultate vos 1 points pranašumą.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)