Select your timezone: Select
Maistas

Liverpool - Manchester United

10/14 10:30
Added 2017/10/02 20:33 | 1 thanks
  • Yes: 55.9%
  • No: 5.9%
  • No Opinions: 38.2%
  • Voted: 34

Pick: Manchester United @2.800 10/10 -10.00

Apie skubejima ir koeficientasu kritimus nebeburbesiu. Visaip gali buti. Galbut kokiu traumu atsitiks ir international musiuose.

Ka galima pasakyt apie Manchester United tai kad jie Nepal stebint. Kazkaip tikejaus,kad gali but isskirtinis demesys CL,nes jiems vis ivykdavo kazkoks nesuprantamas fiasko,taciau siaip metais juda be suklupimu ir tai matos. Pogbai trauma,bet fellaini pakeicia ji be priekaistu. team dirba nuostabiai,Lukaku pagrindinis musejas kolkas oversiai ir musantis Premiere,prie jo prisideda vos ne visa team. Suolo paziba dazniausiai buja Martial,kuris taip jei ne MVP tai tik todel,kad tu MVP kas antras komandoj. Taip pat nepamirskim ir gineju grandies kuri dirba nuostabiai,premiere tik vienos is 7 rungtyniu pasibaige su praleistais ivarciais.

Liverpool na zaidimas stringa. Nesitikrinsiu faktu,bet atrodo laimejo viena is 7,na lyguju buvo daug irgi. Su newcastle Klopp'as reiškės,kad verti jie Peru buvo,aš sakau,kad prieš tokia komandą su tokiu puolimu jau turi užsitarnaut ta Peru,o kai zaidime buvo sitiek broko,kai newcastle isrurina kiekviena ju bandyma.. na mentalitetas sukrites,kaskas ne taip. Chamberlainas kietas,graziai zaidzia motyvuotas,bet laiko dar negauna. Coutinho jau lyg emocijos atsluge,gales zais uz liverpooli,bet transferio vistiek prasos. Firmino kolkas underperformina. Gineju grandis,prasileidžia goals kiekvienas rungtynes! Pries ManCity cia jau ivardinkim viena is stipresniu suesti buvo 5:0. Kuomet jie rode demonstravo pacia nuostabiausia forma,iveikdami tuo met pasiklydusi arsenala.. na taip neturetu buti..

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)