Select your timezone: Select
Maistas

Longzhu - Outright

11/07 10:00
Added 2017/10/10 13:48 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Longzhu @3.000 7/10 -7.00

Visų pirma Korėjos komandoms niekas neprilygsta. Playoff kovos vyksta best of 5 tad nors ir pasitaiko game 5,dazniausiai vistik stipriausia team laimi,tad man patinka kazkiek sumazintas sekmes faktorius.

SKT yra favoritai,taciau tiek Korejoj jau pralaimejo finale pries Longzhu (3-2) tiek ir siuo metu nerodo cempionisko zaidimo. Pripazinsiuu C9 viskas lyg sujudejo,bet C9 (2:1) stringa early,o SKT kitokia idealogija ir jie nepabijos gaudyt picku. Pries EDG (0:3)buvo paleistas net 11k leadas. Cia didziausias come-back is kokio yra team islipus istorijoj. Galima duot nuopelnus SKT,galima smerkt EDG. winojas neturetu paleist 11k,o skyliu ten tam zaidime ooj kiek buvo.

Paskui jei i ka ir galima butu paziuret tai gal i China,ten RNG (3:0) vistik pazaidzia,bet pas juos visa koncentracija i ADC Uzzi,kuris jau gal 3 metai is eiles pasauliuose vis su kita team,ir nors jis baisus,visa team dazniausiai buna susikoncentravus i ji,ir nors db jie be pralaimejimu juda,stipresni varzovai sugebes pagaut ta ADC,o aplamai team negalima sakyt kad silpna,bet kalbet apie 1 vieta truktu dar.

Longzhu issireiksiu kad turi net 3 super talentus. Tai top lane Khan ir Bot Lane - Pray su Gorila. Gorila nediskutuotinai bettersias Suportas pasaulyje. Ir net smagus faktorius kad i top5:

5. Xaiohu (Royal)
4. Khan (Longzhu)
3.Gorila (Longzhu)
2. Pray (Longzhu)
1. Faker (SKT)

Kaip bebutu man kas didziausia sia team susizaveja perioda tai teams mentality ir tai kiek jie mazai daro klaidu. SKT nors ir sugeba isnaudoti gold lead'a,jie taip pat ir klysta. Longzhu neklysta! Kolkas visi 3 game be jokios dvejones wini. Pries Fanatic kolkas first siame cempionate 'Peru game'. Champion pool tiek pas Mid lane tiek Jungle gilus. Kazkokiu silpnybiu champion select'e lyg nera (kaip pvz tsm atimti syndra ir tristana,ir team nebezino kaip zaist).

koeficientasicientai zinoma suprantami,kuomet SKT vienintele team kuri laimejo over nei vienus pasaulius,team daug maz lyg ir issilaikius,bet visgi pagal tai kokios formos rodomos Longzhu demonstruoja ta cempioniska zaidima kuris ir atnes jiems slove!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)