Select your timezone: Select
alon

Galatasaray - Bayern

10/11 17:00
Added 2017/10/10 14:14 | 3 thanks
  • Yes: 62.1%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 37.9%
  • Voted: 29

Pick: Bayern @155 6/10 +9.30

Pradėsiu nuo to, jog mano nuomone čia kvailai sudėlioti koeficientai už EuroCup nugalėtoją, kur Rytui su Bayern pateikiami vienodi šansai iškelt taurę (17kof) ir vokiečiai yra gan ryškiai nuvertinami (prognozuoja kaip 8-9 komandą pagal pajėgumą). Tiesą sakant, sakyčiau Bayern šiemet bus vienas iš "juodųjų arkliukų" pretenduot į čempionų titulą. Visų pirma tai nebėra nuolatinių EuroCup favoričių Valencia ir Khimki, plius praeitamet ketvirtfinalį vokiečius eliminavusių Unicaja. Toliau seka nemaža dalis klubų, kurie statomi auksčiau už Bayern pvz kaip Darussafaka ar Galatasaray, pas kuriuos ryškiai apkarpyti biudžetai šiemet ir sudėtys toli gražu neprimena ankstesnių. Tie patys Zenit yra praradę praeitamet atsiskleidusius Toolson, Timma ir teams "variklį" Markovic ir šiemet vėl daugelį nustebinti su Markovic-Laprovitolla-Drew Gordon-Simonovic bei periodais "neatskleistais" talentais iš žemesnių lygų abejoju ar pavyks.

Kas dėl Bayern, tai jau ne pirmi metai kalbama, kad siekiama šią komandą pakelt į aukštesnį lygį ir pati organizacija turi auksčiausius correct pasiekt iki pat Eurolygos. Apskritai klubas netgi dabar yra vienas rimčiausių pretendentų gaut Eurolygos pakvietimą kitamet (jei nepateks per vietines pirmenybes ar EuroCup). Kas dėl sudėties, tai Bayern nėra tas klubas, kur kiekvieną sezoną 70% sudėties pakeistų ir yra labiau siekusi išlaikyt teams branduolį. Taip pat verta paminėti, kad prie teams vairo stovi Serbia rinktinės treneris Dzordevicius, kuriam šiemet jau bus antri metai klube. Tarpsezonyje prarado Bryce Taylor, Nick Johnson ir Kleber. Tačiau Bayern dažniausiai pasikliauna komandiniu žaidimu ir pas juos nebūna taip, kad per daug išsiskirtų rezultatyvumu kuris žaidėjas ir būna kokie 7-8 žaidėjai renkantys po 7-12 points (kažkas panašaus kaip pas Žalgirį). Iš praeitų metų yra išlaikę vieną svarbiausių figurų Devin Booker, taip pat Lucic, Djedovic, Redding, Barthel, Zirbes, Gavel - visi pagrindinės rotacijos krepšininkai. O komandą papildė 2 Serbia rinktinės žaidėjai Jovic su Macvan, Hobbs iš Ratiopharm bei šiek tiek NBA patirties turintis jaunas gan atletiškas gynėjas (scoreris) Jared Cunningham, kuris Peru China po 35 points rinko. Taigi suolą Bayern turi tikrai ilgą.

Kas dėl Galatasaray, tai jau anksčiau minėjau, jog klubo finansiniai ištekliai ryškiai sumažėję ir komandą paliko visi pagrindiniai žaidėjai, o pasipildė pastarieji pagrinde žaidėjais, kurie kas metus šokinėja vis po naujus klubus ir pagrinde yra scoreriai kaip Summers, Christmas ar Hopson, taip pat už centrą turi Hendrix, o įžaidėjas Renfroe ko gero vienintelis labiau kuriantis žaidėjas sudėtyje. koeficientas atrodo tikrai viliojantis ir šiemetinis Galatasaray tikrai neatrodo ant tiek stiprus.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)