Select your timezone: Select
Ghost!

Arsenal - Champions

05/03 19:45
Added 2018/03/16 16:36 | 0 thanks
  • Yes: 33.3%
  • No: 33.3%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 3

Pick: Arsenal (Champions) @4.000 7/10 -7.00

Istraukti burtai ir mano akimis 2 favoritai (Atl Madrid/Arsenal) sugebejo isvengti vieni kitu QF etape, imu sita dabar su nusiteikimu jog sitos teams susitiks tik finale kadangi tarpusavio susitikimas pusfinali stipriai mustu per galimybes Arsenal pasiekti finala, na o laukti kol suzais QF ir bus aisku kas susitiks pusfinali neapsimoka kadangi bookai zinodami jog Arsenal ir Atl nezais SF skirs 2~ koeficientas todel cia zaidziam vabank su 4 koeficientas ir tikimes jog tai ir bus finaline pora.

Arsenal krito i duobe 2018 metais, kur 80% publikos laike Milan Ghana rimtais favoritais praeiti Arsenal ir eiti i QF, taciau eilini karta Wenger daro butent tai ka jis dare paskutinius 7~ metus, kai visi lipa jam ant galvos ir suteikia 0 sansu kazka pasiekti jis ima ir pristato rezultatus.
Arsenal negali padeti ju rekordinis pirkinys Abumeyang, bet pries Milan negalejo padeti pries tai rekordinis pirkinys Lacazette kuris bus pasiruoses jau akistati pries Russia CSKA Moscow kas bus labai didelis papildymas Arsenal puolimui.
Arsenal dabar gaus bene 3 savaiciu Peru nuo futbolo kadangi si savaitgali jie turejo zaisti su Leicester bet tie zais FA Cup pusfinali, paskui 2 klubai 2 savaitem paleis zaidejus atstovauti Nacionalinem rinktinem.
QF burtai suvede Arsenal - CSKA, Atl Madrid - Sporting kur siek tiek sunkesnes varzybas matau butent Spain teami kadangi tarp Portugalu ir Ispanu visada galioja sioks toks extra motyvas suzaisti better + Sporting namuose labai rimtas varzovas. Netikiu kad Portugalai ismes Ispanus, bet siokia tokia galimybe tikrai yra.
Lyon nors ir krito pries CSKA, bet parode jog Russia nera ko bijoti, (na o paskui per savo durnas klaidas pralaimejo - del ko patys yra kalti kadangi isvykoje susikure 1-0 pranasuma...).
Dar vienas labai svarbus aspektas yra tai jog Arsenal lygoje jau nebeturi del ko kovoti, netgi Top 4 si karta yra sunkiai pasiekiama + jie jau yra uzsitikrine vieta kitu metu Europos lygoje kadangi pateko i EEL taures finala kur pralose pries City 3-0. Atl Madrid tuo tarpu turi del ko zaisti, lygoje jie uzima 2 vieta, -8 nuo pirmos kas vargu ar pasiekiama, bet jie turi +7 nuo 3 vietoje esanciu Real Madrid kas yra labai svarbu kadangi (ir rasysiu didelem raidem kad pabresti kaip tai yra svarbu) ATLETICO MADRID VARZYBOS PER 7 DIENAS BUS TOKIOS : namuose vs SPORTING, isvykoje vs REAL MADRID, isvykoje vs SPORTING - sitos 7 dienos gali sugriauti Madrid sezona, varzybos su Real gali stipriai pakenkti akistatas su Sporting. Arsenal per tas 7 dienas zais namie vs CSKA, namie vs Southampton (kur gales leist antra team zinant kad lyga iems = 0 ir paskui vs CSKA isvykoje kur gales atvykti su pailsejusiais zaidejais.

Susumavus viska Atletico tures siokiu tokiu sunkumu per QF Peru kur jie gali paslysti, isankstinis 4 koeficientas uz Arsenal turi daug value, kadangi kai visi zinos SF poras ir jai Arsenal su Atl nesusitiks SF bookai 4 koeficientas tikrai neduos, na o jai finaline pora bus Arsenal - Atl as taip pat nematau 4 koeficientas uz Arsenal.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)