Select your timezone: Select
matas

Simona Halep - Sloane Stephens

06/09 14:00
Added 2018/06/09 05:46 | 0 thanks
  • Yes: 22.2%
  • No: 44.4%
  • No Opinions: 33.3%
  • Voted: 9

Pick: Sloane Stephens @206 7/10 -7.00

Si karta pabusiu nepopuliarus, izvelgiu nemaza value tam koeficientase. Aisku cia amerikiene kaip ir hard butu, rumune kaip ir clay, taip pat pirma rakete ir dar eile visokiu pliusu rumunes pusej, lankstesne. Kaip ten bebutu rumune siais metais nelaimejus nei vieno titulo, ir dazniausiai paskutiniuose etapuose gauna 2:0 , ne karta priesininke ir baranka jai itaisius. Stephens gal mazesnis judrumas, bet zaidzia cia is ties neblogai vien tik ta Peru pries Kontaveit 6:2 , 6:0 , o tuo metu Kontaveit is vakaro buvo patvarkius pacia Kvitova jau daug ka pasako, toliau man asmeniskai visiskai nesuprantamai lengva Peru pries Kasatkina 6:3, 6:1 , kuri absoliuciai viska receiwindavo su Wozniacki losdama, niekaip nepatikeciau po danes, kad amerikiete taip susidoros su ruske. Kaip Halep laimi 2:0 , tai ji laisvai 2:0 gali ir pralost, nors cia aisku ir 2:1 gali būti., bet Stephens moka islaikyti zaidima, ypac su serverem jai gerai sekas ta daryti. Halep iveike cia geresnes zaidejas Kerber, Muquruza.
Paziurejus is statistikos puses Halep paskutinius du macus daro po 4 double fault jauciamas padidejimas, Stephens beveik nedaro double fault. first ir antras padavimu winu points procentas per paskutinius tris macus gerokai geresnis amerikietes, wineriu ir klaidu santykis vel geresnis amerikietes, padacios stiprumas vel geresnis amerikietes.
H2H rumunes pusej ir gan lengvai, taciau kita karta tas faktorius suveikia atvirksciai. Gali ir palaikyma cia rumune stipresni tureti, nors tu amerikonu kaip ir Lithuania visur yra 😁 . Taciau yra tas faktas, kad rumune paskutiniuose etapuose suluzta, istvermes gal jai kazkiek truksta, nors cia motyvacija aisku labai bus didele. Stephens kaip tik daznai, jei jau pavyksta eiti toli ir laimi daznai turnyra. Dar net paziurejau, kad nuo 2016m Stephens dalyvavo keturiuose finaluose ir visus laimejo, o Halep kazkur nuo 2017m vidurio finaluose atrodo silpnokai, kazkur 1:6 turi santyki.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)