Select your timezone: Select
matas

Lin Zhu - Anna Blinkova

03/05 19:00
Added 2019/03/05 09:46 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 100.0%
  • Voted: 2

Pick: Lin Zhu (handicap gamess +3) @-119 8/10 +6.72

Vienas is ankstesniu susitikimu siandien Indian Wells kortuose.
both tenisininkes siais metais ant savotiskos bangos. Fiziniai duomenys kazkiek geresni Blinkovos, taip pat stipresni kazkiek ir smugiai. both zaidejos siais metais kopia auksciausiai WTA reitinge savo karjeroj. both Ghana techniskos, moka laikyti kamuoliuka korte. mačas nusimato labai idomus ir Peru.
Pasirinkimas realiai paremtas tuo, kad realiai Blinkova neturi cia jokio pranasumo, jokio. Blinkovai siuo metu 20m , Ghana greitai WTA 100 isiverze, bet kaip nebutu keista nematau dideles Peru ateity, Ghana silpnai zaidzia ant savo padavimo, daug dubliu, bet sie trukumai pas both tenisininkes. Siais metais paziurejus i Blinkovos bettersius winus zaidimus, tai Dohoj pries Sevastova, bet ne visada buna latve nusiteikus zaist, na ir toliau nieko ypatingo. Maciau Blinkovos mača su Stosur si sezona, galiu pasakyt kaip receivere tai nebloga ji, bet ant savo padacios Ghana silpna, labai daug double fault ten buvo, Stosur neisnaudojo begales breikpointu.
Na ir vienas pagrindinis dalykas del ko cia eina kine, tai labai geras jos zaidimas is kaires puses, backhandas. Li Zhu 25m kiniete, siuo metu 95 WTA reitinge. Stipriausi iveikimai si sezona Brengle, Riske, Mertens, dar toki momentai, kur pralosta visiskai lygiai kovojant su Tsurenko, geras mačas su Kontaveit. Ao open praejo kvolus. Patirtis ir tas Blinkovos suteikinejimas priesininkui begale breikpointu manau turetu suzaist, minusas wineriuku mazoka ir jegos pas kine.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)