Select your timezone: Select
petrazole

Tottenham - Man. United

07/25 11:30
Added 2019/07/25 08:39 | 2 thanks
  • Yes: 53.8%
  • No: 15.4%
  • No Opinions: 30.8%
  • Voted: 13

Pick: Over (2,5 goal) @-133 5/10 +3.75

International Champions Cup.

Tottenham sužaidė puikias varžybas su Juve, kurias laimėjo 3:2, dėka H.Kane goal nuo centro. Jie atrodė labai gerai, įvarčiais pasižymėjo E.Lamela, Lucas, ir jau minėtas H.Kane. Šiame mače teami nepadės vartininkas H.Lloris, kuris dėl ligos grįžo į England. Taip pat komandoje nėra traumuotų B.Davis ir E.Dier, o poilsis suteiktas S.Aurier, V.Wanyama ir D.Sanchez, kurie rungtyniavo už rinktines. Visi kiti pagrindo žaidėjai turėtų būti pasiruošę. Kiek teko skaityti M.Pochettino planuoja leisti stipriausią sudėtį, ką turi šiai dienai: Gazzaniga, Walker-Peters, Foyth, Vertonghen, Georgiou, Winks, Sissoko, Ndombele, Alli, Kane, Lucas.

United pasiruošime atrodo neblogai. Prieš Interą ištrauktos varžybos rezultatu 1:0, tačiau progų buvo gausybė, tiesiog jos buvo neišnaudotos. Priekyje ekipoje labai smagiai atrodo 17-metis M.Greenwood, kuris jau pasižymėjo dukart. Naujieji pirkiniai Daniel James ir Aaron Wan-Bissaka rodo gerą formą, o teams vėžys P.Pogba kolkas teami padeda over nei kenkia, jo žaidimas pasiruošime irgi geras. Puolėjas R.Lukaku dar nepasirodė aikštėje ir panašu nepasirodys, tik laiko klausimas kada jis bus parduotas. Šiandien United gretose neaiški situacija dėl V.Lindelof, kuris patyrė šlaunies traumą, tačiau jis pirmadienį jau treniravosi. Kaip ir M.Pochettino, Ole turėtų leisti visus stipriausius žaidėjus į aikštę: De Gea, Wan-Bissaka, Lindelof, Bailly, Shaw, Pogba, McTominay, Martial, Mata, Greenwood, Rashford.

Šiame mače tikiuosi rezultatyvaus futbolo, both ekipos turi daug talento puolime. Kitas dalykas tai dar pasiruošimas, todėl trūksta dar komunikacijos gynyboje, atliekama daug keitimų, tai turėtų irgi įtakoti rezultatą. Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)