Select your timezone: Select
tadulis18

Wolves - Manchester United

08/19 19:00
Added 2019/08/19 16:46 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 1

Pick: Over (Ivarciai 2.5) @110 10/10 -10.00

Premier lygos 2 turas.

Vilkai praejusi sezona parode, kad team yra tikrai nebloga, o ir pats score galutineje rikiuoteje nebuvo vien tik sekme. Is esmes, team zaide grazu, kombinacini futbola. team turi patyrusiu zaideju, moka ir geba palaikyti kamuoli, nors dazniausiai priesininku teams baudzia kontraatakuose. Jeigu pasizvalgytume i praejusi sezona, points voge is United, Arsenalo, Chealsio, Tottenhamo, taures varzybose aplose Liverpuli.

Sia vasara Vilkai isigyjo periodta idomiu zaideju (Jimenez, Cutrone), kurie be abejones sustiprins atakos grandi. Praejusi sezona itin gera ispudi paliko D.Jota. team is esmes, islaike branduoli, o tai itin reiksminga siuolaikiniame futbole.

Sveciai is Manchesterio, man, vis dar didele misle. Vasara sustiprinta gynybos grandis. Visai neblogai isiliejo krasto gynejas Wan Bissaka. Jaunas zaidejas, kibus gynyboje. Tiesa, reikia pripazinti, kad zaidejui dar truksta geresniu igudziu padedant teami pulti (zaidziant 1x1 arba zaidziant 2x2 situacijose). H.Maguire atvykimas i team - svarbus, bet labai abejoju, jog jis per trumpa laika isspres problemas prie savo vartu. Rungtynese su Chelsea team turejo aibe problemu ginantis. Bet tai buvo labiau asmenines L.Shaw klaidos, vidurio saugu indvidualus brokas. Kol kas team turetu neraminti disbalansas vidurio saugu linijoje. Dovanojant tiek daug kamuoliu pavojingose zonose, anksciau ar veliau teks traukti kamuolius is savo vartu.
Dziaugsmas - atakos smaigalyje. Sakykim taip, team negali ypatingai dziaugtis atakos build up'u, nors realiai atvykus Maguire, team dazniau iveda kamuoli ne ilgais Peru i dvikova, bet stengiasi tai daryti nuo vartu - Peru gynejams. Didzioji dalis top komandu, tai jau daro eile metu, vis gi United neturejo tokios progos. Tokiai sistemai truko vedancio zaidejo. O ir siekiant idiegti tokia sistema, prireiks laiko. Labai patiko ideja, kad rungtynese su Chealsiu, team nedave izaidineti kamuolio nuo vartu, ilga laika bande spausti. Tenka pripazinti, kad siuo aspektu yra kur padirbeti, bet turinti greitus atakuojancius zaidejus, tai yra privaloma. Aukstai apstojus priesininkus, varzovu team privalo issidestyti placiai. Is esmes, pagal toki scenariju, puolanciosios teams zaidejai privalo issidestyti didesniais atstumais vienas nuo kito. Tokiu atveju sukuriama erdve besiginancios teams puolejams. Jeigu MU teams vidurio saugams pavyksta wini 1 kamuoli, didele gresme kyla priesininku teami. Turint Pogba labai lengva isleisti greita Rashforda, Martiali, Peru i kontraataka. Visa versus, Chelsea parode, kad sita sistema dar nera puikiai atidirbta United teams. periodais tiksliais pasais ,Chealsio team iseidavo i pavojingas atakas.

Key points:
Vilkai labai Nepal team sveciams. Mu poziciskai prastai ginasi pries gerai kamuoli ant zemes valdancias teams.
MU labai pavojingi zaisdami kontraatakuose. Atejus Maguire tapo pavojingesni standartinese situacijose.
both teams turi pakankamai opciju sekmingai uzbaigti atakas ivarciais.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Related picks (2)

Comments (0)