Select your timezone: Select
Maistas

Manchester Utd - Tottenham

12/04 19:30
Added 2019/12/04 09:17 | 0 thanks
  • Yes: 39.3%
  • No: 14.3%
  • No Opinions: 46.4%
  • Voted: 28

Pick: Tottenham @2.750 10/10 -10.00

Praeina pro šalį Maistas,gal vėl pradings po apsireiškimo ir iš jo nebus girdėti nežinia kiek ilgai,o gal jis vistik pakrutins subine ir rašinėjimas ar blevyzgojimas vėl taps įdomus ko pasekoje bus galima ir over jo prognoziu isvysti.

Atrodo,kaip high value statymas,gal tik kad MU man iprastai nesusiklosto taip sekmingai (nors dazniau linkes ieskoti kuomet ju puse reiktu palaikyti). Tikrai atrodo palankios salygos totenhamo Peru. Mourinho manager'is ir kolkas jo,kaip naujo totenhamo managerio,atvykimas pagyvino totenhamo nuotaikas,ir tas streak'as kolkas dar islikes. Mourinho buves MU vairininkas,siandienos oponentu braizas jam gerai zinomas, tam tikri aspektai MU islike is Mourinho laiku.

Totes forma 4W/1D,dabar team pakilime,Mourinho atvykimas ar Pochetino vertinamas pozityviai. Siame sezono pries lygiavercias teams Tote strigo, prasti rezultatai isvykose. Dar vienas minusas yra ir Totenhamo prasti rezultatai ginyboje. Galima viltis,kad Mourinho sia spraga gali uzlipdyti,taciau to pokycius isvysim su laiku. teams sudetis lyg islieka Peru nepakitus, aukstas score goals kiekis per rungtynes.

MU forma 2W/2D/1L su salyginai silpnesniais varzovais, kita vertus MU nenusileidzia virsutines lenteles teams savo namu teritorijoje ir kolkas islaiko pozicija suzaisti svarbias rungtynes. Pagirtini rodikliai suzaidus lygiom su liverpuliu (vieninteliai liverpulio neiskovoti points sezone,nors live puikiai nezaide), lygios su arsenalu (arsenalas nestebino), ta pati isvyka 2:1 pries Chelsea,kuomet atrodo team stringa,bet gale dienos rezultatai neatrodo nuviliantys. Neapsigaunant,tik aspektuojant, Matrial turetu praleisti sias rungtynes tiek Matrial tiek Pogba, kurie yra svarbus (visos mano prognozes su siuo argumentu) zaidejai tiek ataku kurime tiek ju realizavime.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)