Select your timezone: Select
kirpejas

Los Angeles Clippers - To win western conference

08/29 21:55
Added 2020/02/29 14:06 | 1 thanks
  • Yes: 36.7%
  • No: 40.0%
  • No Opinions: 23.3%
  • Voted: 30

Pick: Los Angeles Clippers (To win western conference) @3.400 5/10 -5.00

Turime bent 85% tikimybe, jog vakaru konferencija NBA finale atstovaus viena is LA komandu. Nuggets ar Jazz turi tik teorines galimybes ir joms prireiktu vienu didziausiu stebuklu NBA istorijoje kartu su kertinemis kitu komandu traumomis.

Rockets yra ta team kuri be LA klubu dar turi tam tikras viltis zaisti finale, bet jiems suteikti over nei puncher's chance negalime. Ant klaustuko cia tiek Hardeno/Westbrooko playoffu pasirodymai, tiek kai kurie trenerio D'Antoni sprendimai. Taciau si team turi puikia sudeti, zaidimo filosofija paremta didziausia value turinciais metimais bei 2 lygos zvaigzdes, todel Rockets pilnai nurasyti negalime.

Pagrindinis konkurentas beabejo yra kitas LA klubas - Lakers, todel sias teams galime palyginti placiau.

1. Lebron/AD vs Kawhi/PG. Mano nuomone Kawhi yra bettersias zaidejas lygoje zvelgiant i atkrintamas. Peru jis turejo nuostabu sezono finisa ir tai ketina pratesti siemet. Jis gali puikiai susikurti savo metima tiek prie krepsio, tiek tolimu dvitaskiu tiek is toli, yra vienas bettersiai besiginanciu zaideju lygoje bei per pastaruosius metus jis labai pagerino savo assistu rodukli. Tuo tarpu Lebronui jau 35eri ir 17tas sezonas. Zvelgiant i dabartini zaidima akivaizdu, jog jis nebera toks agresyvus koks buvo vos pries pora metu. Beabejo tam itakos turi tai izaidejo pozicija ir pirmavimas lygoje pagal assistus, taciau faktas, jog Lebronas ismeta undersiai baudu per karjera yra neraminantis. Taip pat jis nebera toks geras gynejas kaip Kawhi, vidutinis metikas is zaidimo ir prastai realizuoja baudu metimus kas labai kenkia intemptu rungtyniu pabaigose. Lyginant antras komandu opcijas - AD ir PG akivaizdu, jog Davis turi gerokai geresni sezona negu George. Pagrinde tai itakoja traumos bei minuciu ribojimai po ju, taciau iki atkritamuju dar lieka pusantro menesio ir PG turetu grizti i ritma. Taciau zvelgiant i patirti atkrintamosiose, 3PT pataikyma cia jau George turi pranasuma.

2. Pagrindinis ir lemiamas skirtumas tarp komandu yra pagalbiniai/role zaidejai. Jeigu Clippers turi tiek Lou Williams, tiek Harell kurie atitinkamai renka 19 ir 18 points, tai vienintelis Lakers zaidejas be jau minetu renkantis dvizenkli points skaiciu yra Kuzma. Taciau jis sunkiai isipaiso i teams zaidima ir turi antra blogiausia plus minus reitinga komandoje. Isimintiniausias rungtines Kuzma suzaizdavo kuomet nerungtyniaudavo kazkas is Lebron/AD dueto. Plius tai yra zaidejas neturintis jokios atkrintamuju patirties. Tuo tarpu blogiausia retinga turi Rondo, zaidejas kuriantis zaidima aiksteje nesant Lebronui. Like Clippers zaidejai (Beverley, Shamet, Morris, Zubac, Jackson) atrodo solidziau uz Lakers, pas kuriuos vienitelis Caruso sugeba atnesti over gyvybes i zaidima.

3. Zvelgiant i komandu gynyba Lakers kolkas yra geresni, taciau nereikia pamirsti, jog bettersi Clippers gyvejai Kawhi, Beverley bei PG praleido begales rungtyniu bei kartu zaide labai mazai. Komandoje yra pilna zaideju galinciu dengti Lebrona ir nuolatos keistis gynyboje. Zvelgiant i sudeti ir potenciala tai yra neabejotinai bettersia Peru gynyba visoje lygoje. Kiek silpnesne grandis yra gynyba po krepsiu, taciau Harell energija ir vikrumas pridarys daug problemu Davis, kuri sustapdyti nera taip sunku kaip daug kas pagalvotu.

4. Treneriu staba sioje serijoje vertinciau apyligiai, nors Doc Rivers ir yra treniraves superzvaigzdziu kupinas teams ir triumfaves NBA finale. Namu pranasumo sioje serijoje kaip ir nera, bet kuriuo atveju Lakers fanai cia sudarytu dauguma.

Viskas kas virs 2.5 cia yra max value betas. Sekmes.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)