Select your timezone: Select
amasys

Estija - Slovėnija

10/12 21:30
Added 2010/10/12 14:05 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Slovėnija (2) @2.100 5/10 +5.50

2012 metų Europos čempionato C grupės išsišokėliai estai namie priims Slovėnijos rinktinę. Kokia situacija grupėje...? Pirmauja trejas rungtynes sužaidę ir 7 taškus turintys italai, toliau rikiuojasi estai (3 rungtynės, 6 tšk.), Šiaurės Airija (2 rungt., 4 tšk.), Serbija (3 rungt., 4 tšk.), Slovėnija (3 rungt., 4 tšk.) ir Farerų salos (3 rungt., 0 tšk.).
Estai šiame atrankos cikle maloniai stebina. Pirmose rungtynėse namie 2:1 įveikta Farerų salų rinktinė, kuomet jau atrodė, kad iškovoti bent tašką vilčių nėra, tačiau per teisėjo pridėtą laiką buvo pelnyti 2 įvarčiai ir iškovota puiki pergalė. Vėliau Taline labai rimtai pasipriešinta italams, kurie iki 60 minutės atsiliko 1:0, tačiau sugebėjo laimėti 2:1. Ir pagaliau, turbūt daug ką nustebinusi puiki pergalė šį savaitgalį išvykoje prieš serbus 3:1. Nors rungtynių matyti neteko, tačiau įvarčius highlightuose permečiau ir galiu pasakyti, kad to kiekvieną dieną ir kiekvienose rungtynėse nepamatysi, tad buvo nemažai ir sėkmės. Visgi pagaliau tas pakankamai neblogas žaidimas turi kažkada baigtis ir, manau, kad estai ant žemės nuleisti šiandien. Estai šiose rungtynėse turės verstis be savo komandos kapitono R.Piiroja bei dėl traumos padėti negalės puolėjas S.Zenjovas.

Slovėnai kol kas atrankoje neblizga. Pirmose rungtynėse galbūt netikėtai namie 1:0 nusileista Šiaurės Airijos futbolininkams, vėliau išvykoje lygiosiomis 1:1 sužaista su serbais ir pagaliau praėjusį savaitgalį buvo iškovota pirmoji pergalė, kuomet 5:1 buvo sutriuškinta Farerų salų rinktinė. Pralaimėjimas šiandien, slovėnus pastatytų į gana nepatogią situaciją, todėl jie puikiai supranta šių rungtynių svarbą. Estai galbūt bus ant bangos, tačiau šiandieniniai jų varžovai yra labiau patyrusi komanda ir turi daugiau individualiai pajėgesnių futbolininkų. Žinant, kad estai namie žaidžia ganėtinai neblogai, sutriuškinimo ar bent jau daug įvarčių tikėtis nereikėtų. Manau, jog labai realus rezultatas – 1:0 slovėnų naudai. Sėkmės!

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)