Select your timezone: Select
JVC1

Trentino Volley - Jastrzebski Wegiel

03/26 16:00
Added 2011/03/25 16:20 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: bet title Jastrzebski Wegiel +19.5 (Jastrzebski Wegiel +19.5) @-118 8/10 +6.80

Finalinis Europos čempionų lygos etapas Bolzano(Italija) mieste kuriame šį savaitgalį paaiškės stipriausio Europos klubinio turnyro nugalėtojai. Viso pasaulio žurnalistų akys bus nukreiptos būtent į čia , kadangi susidomėjimas šiuo turnyru yra milžiniškas , kadangi žaidžia keletas komandų kurių čia apskritai neturėjo būti. Norėčiau trumpai aprašyti apie pirmają porą kuri turėtų būti labai įdomi , ne vien tik todėl jog pamatysime pagrindinius favoritus laimėti turnyrą bet ir daugelį nustebinusią komandą iš Lenkijos.

Trentino - turbūt pati geriausia šio dešimtmečio Italijos komanda , turinti labai gilias tradicijas ir išauginusi daug talentingų šios šalies tinklininkų. Klubas jau daug metų tvirtai laiko aukštas pozicijas netik savo šalyje , bet ir Europoje. Pastarieji metai jiems yra kaip niekada sėkmingi , komanda papildė daug naujų rėmėjų , dėlko ženkliai pasikeitė ir biudžetas ir sudėtis kuri šiuo metu sakyčiau yra viena iš stabiliausių netik senajame žemyne bet ir Pasaulyje. Italijos čempionate šiuo momentu užtikrintai pirmaujama(24 pergalės , 1 pralaimėjimas) , sakyčiau įspūdinga nes šios šalies lyga yra viena iš stipriausių pasaulyje. Čempionų lygoje taipogi nužengta gana nesunkiai , nors nesėkmių ir nebuvo išvengta , dėlto daugelis ir tikisi jog šeimininkai pavyks laimėti šį susitkimą gana nesunkiai , dėlto nesiginčinu Italai laimės bet kad tokiu skirtumu vargu...

Jastrzebski Wegiel SA galima pavadinti savotiškais išsišokėliai , kadangi komanda praėjusiai metais gavusi "tiketą" į čempionų lyga šiemet įšoko į traukinį su griausmu ir sugebėjo daeiti net iki finalinio ketverto nors kaip jau buvau minėjęs jų čia niekas nesitikėjo , bet yra kaip yra.. Apie jų žaidimą aš negaliu daug naudingo pasakyti , komanda šį sezoną kaip ir bebūtų keista galime priskirti prie vienos iš silpniausių Lenkijoje , nežinau kodėl taip yra nes sudėtis mažai kuo bepasikeitė. Čia čempionų lygoje taipogi žaidimas nebuvo labai galingas , norėčiau išskirti pergalę prieš Graikų Olympiacos Piraeus ir Noliko Maaseik kurios yra labai aukšti lygio komandos , kitų aš mažai sureikšminu , tad tuo ir baikime šį kartą.

Žmonės Europoje tikisi jog Trentino lengvai žengs į finalą ir susitiks kaip bent jau aš manau su Kazanės Zenitu , bet nereikia niekuomet taip nuvertinti varžovo. Jastrzebski Wegiel SA labai ilgai ruošėsi šiai akistatai , komanda daug treniravosi , pakeitė trenerį kas gali būti netgi labai naudinga. Jeigu man reikėtų rinktis aš netgi bandyčiau rizikuoti jog Lenkų klubas sugebės laimėti bent vieną setą , bet apsistosiu ties logiškesniu variantu , pliusinę fora , kuri yra labai didelė žinant jog abi komandos dės visas pastangas pergalei pasiekti kurios svarba yra neįkainojama , tad visų lengvų Italijos klubo setų aš čia neprognozuočiau , bent jau vieną gerą setą Lenkijos komanda tiesiog turi sužaisti.

Sėkmės.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)