Select your timezone: Select
karis4

Union Olimpija - Krka

06/04 18:30
Added 2011/06/04 13:11 | 0 thanks
  • Yes: 0.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 0

Pick: Union Olimpija (1(-3.5)) @-118 6/10 -6.00

Slovenija ir čia jau vyksta finalas, kuriame susitinka daugkartinai čempionai ir nuolatinai finalininkai Olimpija bei Krka klubas. Išties serija kuri man kelia nemažai klaustuku ir manau turėtu buti idomi serija. Idomu yra tai, kad Krka labai sekmingai žaidė reguliariam Slovenijos lygos sezone,kuris tiesa yra gan trumpas šioms komandoms, komanda ėjo be pralaimėjimų, o Olimipija tuo metu neišvengdavo klupinėjimų, tarpusavio mačą išvykoje laimėjo Krka 10 taškų, pamenu mačiau, kad Unibet buvo labai aiškus favoritai laimėti čempionatą Krka,kai dar klubas žengė be pralaimėjimų, man kiek gaila, kad tada atbaidė tokie komandų rezultatai.
Taigi situacija po to kiek pasikeitė, paskutiniame ture susitikus šioms komandoms pergale išvykoje visgi 8 taškų persvara pasiekė Olimpija, kuri patyrė 4 pralaimėjimus, Krka tik vieną. Kaip žinome abu klubai žaidžia Adrijos lygoje, kur Krka vėl žaidė galingai, abu klubai pasidalijo 2-3 vietas, Olimpija antra. Susitikimų buvo nė vienas, tačiau Olimpija žaidė sėkmingiau laimėtas mačas namie 60:59, po to ir išvykoje 80:75, bei galiausiai komandos susitiko svarbiausiame pusfinalio mače, kur Olimpija vėl stipresnė 67:57.
Tačiau dabar jau yra prasidėjes finalas, kuri labai sėkmingai pradėjo Krka laimėdama namie 78:55.Išvis tokiu rezultatu Slovenijoje Olimpija jau buvo pralaimėjusi labai ir labai seniai, tačiau dabar Olimpija antrajį mačą žais namie, kur jie yra pavojingas varžovas bet kam, taip Olimpija nėra ta kuri buvo sezono pradžioje, viduryje, bet ir Krka nėra ta komanda kuri priklausytu elitui. Kadangi serija 1:0 į Krka puse, taigi Olimpijai klupti negalima,žais namie ir man bent jau toks kofas atrodo per didelis, taip pat bandau fora.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)