Select your timezone: Select
Dentas

Mažeikiai - Banga

08/14 17:00
Added 2011/08/14 13:33 | 0 thanks
  • Yes: 100.0%
  • No: 0.0%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 2

Pick: bet title Banga (Banga) @2.620 6/10 -6.00

Sekmadienį 17 valandą Mažeikių centriniame stadione \"Banga\" susitiks su \"Mažeikiais\".

\"Banga\" vs \"Mažeikiai\". Pirmosios šio sezono rungtynės gargždiškiams kelia itin nemalonius prisiminimus. \"Banga\" rungtyniavo aktyviau už varžovus, turėjo realių progų bent porą kartų pasiųsti kamuolį į svečių vartus, bet galiausiai per teisėjo pridėtą laiką praleido įvartį į savuosius - 0:1.
Tai buvo tik ketvirtoji \"Bangos\" ir \"Mažeikių\" tarpusavio dvikova. Iki tol vykusiose dvikovose sėkmė dažniau šypsojosi gargždiškiams - dvi pergalės (2:1 ir 6:1) ir vienerios lygiosios (2:2).
2011 metų sezonas Mažeikių klubui klostosi kur kas geriau nei pernykštis. Jei pernai \"Mažeikiai\" beveik visą sezoną praleido tarp trijų silpniausių lygos komandų, tai šiemet likus 13 turų vis dar neprarado galimybių finišuoti ir greta prizininkų pakylos. Nepaisant neblogų rezultatų mažeikiškiams nepavyko išvengti nemenkų permainų. Dar prieš pirmąsias \"Bangos\" ir \"Mažeikių\" rungtynes pasikeitė komandos vyr.treneris (R.Grigaliūną pakeitė N.Gudaitis), o per \"perėjimų langą\" įvyko ir įspūdinga žaidėjų migracija. \"Mažeikiai\" atsisveikino su A.Miniausku, M.Šluta, S.Burkšaičiu, E.Užkuraičiu, M.Stankevičiumi ir E.Valaičiu. Be to, Marijampolės \"Sūduvai\" buvo paskolintas rezultatyviausias žaidėjas - ukrainietis S.Žygalov. Atsiradusias spragas turėtų užpildyti aštuoni naujokai - iš \"Atlanto\" atvykę Š.Kilijonas ir D.Surblys, \"Šiauliuose\" rungtyniavęs V.Lapeikis, I lygos Kuršėnų \"Ventai\" atstovavęs V.Viktoravičius bei \"desantas\" iš Ukrainos - D.Šyraj, A.Pirkavec, S.Lendel ir V.Čečelenka. Prisijungus šiems futbolininkams ukrainiečių skaičius Mažeikių klube padidėjo iki 8 (priminsime, kad aikštėje vienu metu gali būti tik 5 legionieriai).

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)