Select your timezone:
Select
2011/12/16 17:31 Sedan (1f-1.5) @110 8/10
 

Sveiki, pirmasis mano pasirinkimas šiandien būtų iš Prancūzijos 2 lygos, kur susitinka 5 vietoje esantys Sedan(26 pts) futbolininkai, ir 19 vietoje esantys Arles ( 14 pts) futbolininkai. Apie abi komandas norėčiau pašnekėti atskirai.
Reims kaip matome kolkas žygiuoja tikrai neblogoje jiems 5 vietoje, ir laimėję galėtų pasvajoti netgi apie patekimą šiuo metu į tą išsvajotąjį trejetuką, kuris keliauja aukštyn. Aišku kolkas tai nieko nereiškia, bet bent faktas apie užimamą tokią vietą turėtų suteikti komandai pasitikėjimo. Vėlgi kalbant apie traumuotus liktais jokių baisių naujienų nėra. Gynyba komandos lyginant su kitom pirmaujančiom komandom tikrai nėra pati geriausia, iš viso už ją daugiau yra praleidusios vos 3 komandos, tačiau užtat tai atperkama tikrai geru puolimu, kuris yra geriausias lygoje, taigi galima drąsiai spręsti, kad tai labiau puolamoji komanda.Dabar apie jų žaidimą namuose, kur jie šiandien ir žais. Per 8 varžybas komanda laimėjo 5 kartus, ir tik 2 kartus pralaimėjo, praleisti 9 įvarčiai, tačiau 4 iš jų vienose tikrai nenusisekusiose varžybose su Bolougne kur iki 63 minutės pirmauta, tačiau praleisti per likusį laiką 4 įvarčiai, daugiau gynyba dirba tikrai neblogai. Puolimas dirba tikrai neblogai, mušta 14 įvarčių, beje namie nugalėtas ir vienas lyderių Reims 1-0.Turi komanda tikrai gerą puolėjų duetą Diallo ir Fauvergue, bei saugų porą, kuri galima sakyti ir sumušė beveik visus įvarčius, taigi akcentuoti lyderiai yra. Apibendrinus drąsiai galima pasakyti, kad namie žaidimas visai kitoks nei išvykose, tiek gynyba dirba geriau, tiek mušama daugiau, turimi lyderiai, ir laimėti tikrai galima šiandien.
Arles pernai dar žaidę aukščiausioje lygoje, aišku ten dalinę taškus visiems kam netingi, iškrito į 2 lygą, ir pardavė visus lyderius, ko pasekoje dabar kapanojamasi apačioje, pergalės skonio neragauta labai jau seniaiprieš 8turus komanda sugebėjo laimėti namuose, taurėje įsigudrinta pralaimėti neaiškios lygos komandai Valence, kas parodo kokia silpna yra Arles. Pagal įmuštus įvarčius sėdima beveik lygos gale, gynyba irgi nelabai dirba, nors turi keletą patyrusiu žaidėjų tokių kaip Pieronni žaidusį Standarte. Išvykose komandos žaidimas nu yra labai jau nekoks, jei per pirmus turus dar spardėsi komanda ir iškovojo 2 taškus per 3 varžybas, tai daugiau patirti 5 pralaimėjimai iš eilės, ir vėlgi kaip tik tenkama žaisti prieš vienus lyderių, taip ir gaunama labai smarkiai, taigi su rimtais varžovais, koks yra šiandieninis žaisti nesiseka. Ir pabaigai esminė mano pasirinkimo detalė. Šioms varžyboms Arles gretose traumuoti 8 žaidėjai, iš kurių taip pasakyčiau 7 yra svarbūs nelabai ilgą suoliuką turinčiai komandai. Kiek pastebėjau gynybos liniją teks daryti galima sakyti iš naujo, nes beliko tik pora sveikų ilgiau žaidusių gynėjų, ir daugiau nėra pakeitimo, tai puikų puolimą turintiems Sedan bus labai gera žinia. Taigi manau turėtų imti SEDAN šiandien be problemų.

  • Voted: 7
 
18+ | T&C Apply | Play Responsibly

betass

Thanks: 901

Followers: 2

  • Units -233.02
  • ROI -0.62%
  • W% 39.78%

Last 10 picks:

 
  • Total picks: 4729
  • Units won: 38582.98
  • W-L-T : 1834-2776-119
  • Avg.Stake of Units: 8.21
  • Staked units: 38816.00
  • Avg. Odds: 187.3
 

Unit change

-190-202-214-226-238-2502023 June2024 May

Sports statistics by category

Bookmaker statistics

Statistics by month

Statistic by stake

Comments (0)