Select your timezone: Select
betass

Orduspor - Galatasaray

12/16 20:00
Added 2011/12/16 18:14 | 0 thanks
  • Yes: 87.5%
  • No: 12.5%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 8

Pick: Galatasaray (2) @1.880 8/10 +7.04

Antrasis mano pasirinkimas yra Galos pergalė. Susitinka šiuo metu 14 esantys Orduspor (17 pts ) ir pirmaujantys Galatasaray ( 31 pts). Apie abi komandas atskirai.
Orduspor. Prieš sezoną ši komanda prisiviliojo turtingą vadovą, nusipirko sakyčiau gal senų, bet tikrai neblogų žaidėjų, ko pasekoje svajota apie patekimą į 5, ir sezono pradžia tikrai tai rodė. Puiki gynyba, puikiai žaidęs Tekke ir pergalės ėjo viena po kitos, tačiau visdėlto pasirodė vėliau, kad sudėtis tikrai nėra tokia stipri kaip galvota, ir komanda turi 8 nelaimėtų, ir 5 iš eilės pralaimėtų varžybų seriją. Kaip sakiau žaidėjai tikrai nėra blogi, 2 jaunystę demonstruojantis Tekke, Stanku ir Culio beje abudu šiamet pasiskolinti iš Galos, Dalmat, nu patyrę ir tikrai neblogi žaidėjai, tačiau paskutiniu metu kažko jiems trūksta. Kai tik pradėjo nebeveikti gynyba, tai ir viskas subyrėjo, nes mušdavo komanda mažai, o įmušusi atsitraukdavo į gynybą, ir lošdavo ant kontrotakų, tačiau dabar tai nebedirba, ir kilo problemų. Ir šiaip klube didelės problemos, aną savaitę atleistas treneris, ir kas įdomiausia pasisamdytas treneris Under, kuris buvo dabartinio Galos trenerios Terimo asistentas, bet šiose varžybose jo dar nebus , o vadovaus padėjėjas. Namie žaidimas iki tos krizės gal ir buvo neblogas, bet pagrindinė problema yra ta, kad muša komanda labai mažai, o traumą gavus Tekke problemų dar daugiau iškilo, nes nėra kas galėtų žaisti puolime taip, kaip tą darė Tekke.Gynyba irgi kaip minėjau paskutinius turus nebeveikia, taigi bėdos didelės. Be to reikia prisiminti, kad Orduspor vadovai labai glaudžiai susiję su Galos vadovais, nes kaip matome ir žaidėjai yra skolinami, ir treneris pasamdytas turbūt padėjus Galos ryšiams. Nemanau, kad ir būtų kandama į ranką, kuri juos maitina, nes pergalė Galai šiuo metu labai svarbi.
Galatasaray šiuo metu yra tikrame pakilime, prieš sezoną susipirkę tokius žaidėjus kaip Muslera, Ujfalushi, Melo, Riera, Eboue, Elmander, Baros, tas pats Kazim ir turint tokį taktiką kaip Terim vadovai svajojo apie titulą, tačiau sezono pradžia parodė, kad lengvų pergalių už vardus niekas nedalija, ir tas pergales teks pasiimti, keletas raudonų kortelių , keletas trenerio keistų sprendimų neleido laimėti, tačiau paskutiniu metu atrodo komanda puikiai, vien ką reiškė užtikrinta pergalė 3-1 prieš Fene ir 3-0 prieš nors ir stringantį tačiau namuose žaidusį Trabzonspor.Pagaliau treneris pradėjo žaisti 2 puolėjais tikrai Baros ir Elmander, kas iškarto davė įvarčių, gynyba dirba pagaliau pradėjus žaisti Ujfalushi, saugai tikrai stipri irgi grandis.per paskutines 5 varžybas santykis 9:3.Išvykose žaidimas yra tikrai geras, po 1 patirto pralaimėjimo daugiau nepralaimima, beje išvykose gynyba dirba puikiai nepraleista jau 6 turus iš eilės, ir nemanau, kad šiandien taip atsitiks.Taigi nuotaikos ir formos visiškai skirtingos, todėl išvykose win.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)