Select your timezone: Select
betass

Drogheda - Dundalk

03/16 21:30
Added 2012/03/16 14:56 | 0 thanks
  • Yes: 58.3%
  • No: 41.7%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 12

Pick: Drogheda (1f-0.75) @134 8/10 -8.00

3 Airijos turas.
Visų pirma apie Droghedos tarpsezonį. Prarasti 3 svarbūs žaidėjai, tačiau pagaliau nebėra baimės dėl finansinių problemų, ir to pasekoje pakviestas naujas treneris Mick Cooke iš Monaghan, kurie laimėjo 2 lygą, ir jis aišku atsivedė 6 naujus žaidėjus iš Monaghan, kurie buo labai svarbūs aname sezone, ir turi tapti svarbiais žaidėjai Droghedos žaidime.Be to atėjo 2 naujokai iš Dundalk, ir bendrai komanda turi netgi 8 žaidėjus, kurie žaidė Dundalk komandoje, ir jiems šios varžybos bus labai svarbios.Nors komanda pagal naujokus aiškiai pastiprėjo, tačiau jiems nėra prognozuojama aukšta vieta, bet pagal pirmasias 2 varžybas matosi, kad kolkas bent žaidimas geras. Pirmas turas namie pralaimėta čempionams Shamrock, bet po varžybų treneris buvo nusivylęs, nes žaista geriau už varžovus, ir bent taško tikrai buvo nusipelnyta, dėja nesugebėta išlaikyti persvara. Po to išvyka į Cork, ir nors pralaiminėta 0-2, bet sugebėti įmušti 3 įvarčiai, ir laimėta. Treneris yra patenkintas, kad žaidimas geras, gynyba kažkiek šlubuoja, bet puolimas dirba gerai, be to šioms varžyboms jis gali rinktis iš pilnos sudėties. Be to čia derbis, ir tiek fanams, tiek patiems žaidėjams šios varžybos yra labai svarbios. Treniruotasi pilnos sudėties, ir pasiruošta šioms varžyboms bus puikiai.
Dundalk sakyčiau prarado žymiai daugiau nei patys gavo. Iš atėjusių galima išskirti nebent Burns ( Bohemians ), ir Foran, daugiau atėjo žaidėaji iš 2 lygos ne pačių stipriausių klubų, ir šiais metais tai yra vienas jaunuasių klubų lygoje, nes pagrindą sudaro airijos U-19 rinktinės žaidėjai, ir labiau patyrę yra vos 3 žaidėjai, kuriems yra virš 20 metų. Ir su vyresniais patyrusiais žaidėjai žaisti aišku jaunimui bus sunku. Išėjo beveik visos komandos žvaigždės: Quigley, geriausias puolėjas, Byrne, Madden, ir dar keletas labai svarbių žaidėjų. Komandos pagrindinė bėda prieš sezoną įvardintas labai nekoks puolimas, nes jei saugų linija kažkiek dar padori, tai puolime jaunimas ,ir nėra kas muštų, kas matosi per tas 2 sužaistas varžybas. Abejose nesugebėta įmušti, ir pats žaidimas buvo labai prastas, o teko žaisti su Monaghan , kurie irgi prasta komanda, ir ten sužaista 0-0.
Viską apibendrinus manau Drogheda turi namie imti, ir aišku minusas, kad čia yra derbis, ir viršu ima emocijos, o ne formos ir t.t, tačiau imu namų win.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)