Select your timezone: Select
Obradovic

Caja Laboral - Real

04/09 20:00
Added 2012/04/09 18:55 | 0 thanks
  • Yes: 57.1%
  • No: 42.9%
  • No Opinions: 0.0%
  • Voted: 7

Pick: Under (A.Tomic under 6.5) @1.850 6/10 +5.10

Idomus variantas TonyBet pasiuloje. Real siandien versis be J.Carroll, ta jau visi puikiai zinute, taciau, tai nesudarys jokios itakos aukstiems zaidejams pf/c poziciju is kuriu siandien visi sveiki: Tomic, Mirotic, Begic, Velickovic, Reyes.
Begic paskutinius 5 turus zaidzia kaip pagrindinis C po ~18.5 min
Velickovic jau ilga laika losia daug ACB, o ypac daugiau laiko pradejo gauti nuo sezono vidurio ACB, paskutiniose mete 14tsk.
Reyes laikas krito losdavo daug paskutinius du turus 8 ir 13min 5 ir 2pts, galvojau gal jo under bet yra Tomic, kurio situacija dar palankesne.
Mirotic ko gero daugiausiai gaunantis laiko aukstaugis paskutiniu metu zaidzia maziau, nes Velicka ir Begic isisiautejo, bet visvien gauna savo minuciu.
Tomic gaudavo daugiau zaisti, paskutniu metu gauna nedaug laiko, kas be ko nebeeina i starta. Zaidejas tritaskiu nemeta, 4 paskutiniai game underiniai. Siandien toks macas, kad Real nemes 90tsk, kaip budavo iprate, zais pagrindiniai zaidejai manau, nes macas turetu buti itemptas ir as apskritai matau cia Caja Laboral pergale. Tokios svarbos macuose treneris labiau pasikliaudavo Reyes kiek pamenu, kuris dabar turetu paimti tas minutes kuriu nedaug gavo paskutiniuose turuose. Ir isvis siandien varzovai nepasiulys tokiu grynu uztikrintu 5 numeriu, visi: Lampe, M.Bjelica - yra 5 numeriai, bet meta is visur todel, reikes zaidejo galincio atsitraukti, ugis ju yra ~10-7 cm mazesnis nei Tomic ir Begic, Real gali tiesiog kombinuoti tik Velicka+Reyes+Mirotic aukstaugiu grandi kartais leisdami Begic.

18+ | T&C Apply | Play Responsibly

Comments (0)